[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: vladutz2007
Forum Index » Profile for vladutz2007 » Messages posted by vladutz2007
Se vinde acvariul eheim 54 l luat din hornbach cu capac cu neon.Acesta cuprinde filtru intern,incalzitor jager, pompa aer.Plante diferite specii printre care si anubias.Pesti 4 scalari , 6 ancistrusi,5 sanitari corydoras, 4 carasei 2 sunt cu ochii bulbucati unul voalat si unul cometa.Bonus maternitate, mancare pentru ei, pompa scos apa, plasa de prins si o punga de carbune pentru filtrare.Tot pachetul valoreaza peste 7 mil.Predare personala gara de nord 0767144914
Vand 2 bucati Scalari Koi si 2 bucati Scalari Blue Philippine.Se dau pereche la 10 lei, insemnand 5 lei scalarul.Predare personala Gara de Nord, pozele sunt reale.Telefon 0767144914
Anuntul e valabil pana vineri la ora 12
Din ce am observat pestisorul are un comportament agresiv cu ceilalti vivipari si ii alearga prin tot bazinul doresc sa il doresc si eu la randul meu.Ridicare din zona garii de nord la coloane doar in seara asta 0767144914.
Vand 5 melci pomaceea , foarte activi depun mereu.Predare personala gara de nord metrou.Pret 1 leu bucata.Telefon:0767144914
Pestele a ajuns la mine.Multumesc
Un baiat de nota 10 recomand cu mare placere.

Forum Index » Profile for vladutz2007 » Messages posted by vladutz2007
Go to: