[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Sebastian Costin
Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Ma intreb, chiar ar fi mers 3x250W la 30cm de apa?
Sa va traiasca si sa va bucure!
Tara-tara vrem ostasi
Daca na-i poti sa ne pui poze cu bazinul
Both atr and lights:

image
Mie imi place ca=i super clean
Iui da faina-i, mai Cristi!
Gabriel Sanda wrote:Foarte frumos, felicit?ri!!!!

Multumesc, Gabriel!

CristiC wrote:Mon ami,la couleur de cette Montipora est vraiment maginifique.

Sunt mari si frumosi coralii aia,e full acolo la tine in bazin.Foarte frumos.

Merci, Cristi!
Da, coralii sunt maricei si deja trebuie sa am in vedere faptul ca sunt foarte aproape unul de altul.
Hm ... sunt curios. Nu am vazut pana acum, pe viu, lumina ZK ... abia astept
Oaresce duritati:

image

image

image

image
stefanp wrote:Arata din ce in ce mai binisor.
Ceva algute vad e pietre, dar pana la urma e inevitabil in genul asta de acvarii. Plus ca piatra e destul de inalta, deci aproape de lumina.

Multumesc!
Este adevarat, algele se datoreaza faptului ca sunt foarte aproape de lumina plus a faptului stiut ca pietrele seiryi sunt magneti de alge
Dar nu e stres, inca nu au ajuns neritinele si otocinclusii

Andrei1234 wrote:Eu am curatat de alge niste pietre direct in acvariu cu o periuta de dinti, si a iesit bine, nu strica sa incercati si dumneavastra.

Da, mai periez si eu din cand in cand ... insa, asa cum spuneam, am incredere ca CUC-ii de apa dulce vor rezolva problema asta
Dupa prima tunsoare ....:

image
image

image

image

image
si eu
Hai sa tac. E mai bine pentru mine
Mai degraba as recomanda sa mai raresti parvula, ocazie cu care poti face chestia aia cu linia substratului in fata si replantezi ... iar despre pietre ... cred ca ar fi mai potrivite niste redmoor ce sa curga printre tufe spre extremitatile bazinului paralel cu linia substratului
E frumos si sanatos! Asa cum am mai spus, singurul lucru care l-as schimba ar fi acela sa planeizez linia substratului in fara pastrand bolta/panta de substrat
Iuhuuu :

image
Hai sa fie si un video, la 5 saptamani:
Vacanta frumoasa!
...da sa ne lasi si tu o poza, asa, de ochii lumii
Multumesc baieti!
Ma gandesc sa fac mai atractiva oferta ...
La achizitia intregului ansamblu: stoc viu, piatra si hardware ofer bonus Camera foto DSRL Canon cu obiectiv si toate acareturile (este camera cu care am facut majoritatea pozelor de pe acest forum)

Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Go to: