[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: andrewbenito
Forum Index » Profile for andrewbenito » Messages posted by andrewbenito

1. Acvariu juwel 80x35x40 = 100L. Acvariul are capacul modificat de la cele 2 tuburi t8 de 18w, acuma are 4xt5 24w. Functionabile sunt doar 3. Necesita inca un drosser. Celelalte 3 drossere sunt osram-uri de 18-24w. In spatele neoanelor este o placa de inox oglinda ca reflector. Fiecare neon are intrerupator separat. Sunt incluse si 2 ventilatoare cu intrerupator. Nu necesita folosite ca nu se incalzesc droserele. Am crezut ca se vor incalzi, da nu.. - 300lei (doar droserele au fost 120lei). Instalatia ii realizata ca la carte, profi.
2. Termostat Fluval 50w - 20lei
3. Ph controller Dennerle cu doua sonde (una nefolosita), plus solutii de calibrare - 150lei
4. Numarator bule - 15lei
5. Capace DIY pentru bomba de co2 (5bucati) - 10lei bucata
6. 15kg Manado amestecat cu aquabasic plus - 50lei
7. Robinet reglaj fin plus cupla rapida pt sistemul DIY de co2 - 30lei
8. FIltru extern Tetratec EX700 cu toate accesoriile - 200lei
9. Reactor extern DIY - 50lei
10. Mai bine de 10m de furtun CO2 negru (cred ca ii din doua bucati) - 30lei tot
Pentru cel care cumpara tot enumerat mai sus, tot ce se vede in acvariu, se dau gratis [pesti (2 sanitari, 10neoni, 2 zebre, 1 Sae, 1 pisica de apa dulce, cativa guppy), substrat, plante, radacini de mopan, mincioguri, razuitor, mancare, fertilizanti)]. Pretul e de 800lei. As prefera sa-l dau tot la un singur proprietar. Eu stau in judetul Bihor. Va pot ajuta cu transport pe raza lui.

Forum Index » Profile for andrewbenito » Messages posted by andrewbenito
Go to: