[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu

image

Sarutmana mult baieti, sincer ma asteptam sa iau suturi pentru nepricepere

Sebi, alea sunt resturi de la al' mare

Nene Shubi, nu bag ciortani, o sa mai iau un hermit si vreo 2 melci. In planul initial era si un crevete, dar azi cand am vazut unul live, mi-am dat seama ca e imens, asa ca am renuntat la idee.
Am fost la nevasta-mea la cabinet, asa ca nu m-am putut abtine sa nu intru nitel si pe la Coralis, unde un baiat dragut m-a ajutat sa aleg doua bucati de piatra vie.
Evident, daca n-as fi fost nesabuit, n-as fi fost eu. Asa ca am luat si un hermit

In poze apare si o super-mega-uber-extra-lampa. Este ultima creatie a colegului Sergiu Ciubotariu, caruia ii multumesc si pe aceasta cale!

image image
image image
image
Nici eu nu-l gasesc, l-am cautat 10 minute

Un link Sebi?
Abia astept sa vad o noua lucrare marca Sebastian

Succes, te asteptam cu delicii!
Merci fata image
Nu sun bre, ca mi-e rusine.

Merge de duduie instalatia, e deja bagata in paine

Da nu misca nimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic.. de ce n-au iesit balauri din piatra? un guzgan ceva?
Ii mai dau o saptamana sa se umple de coralina, daca nu, ma pun cu bataia pe el, sa-i arat cine e sefu!

Intre timp, mi-am dat seama ca imi trebuie un cantar de precizie, ca sa prepar sarea ca la carte. Am unul pentru bijuterii, dar e prea mic, nu ma ajuta.
Voi ce folositi?
Sebastian Costin wrote: Io, va multumesc pentru efort/dedicatie/implicare/rezistenta la stres/etc

Noi*

Nimeni wrote:Dau din casa.... "pe surse": e un sfert din cat aveai tu de gand sa dai pe Profilux

Excelent!!

Nu-l cunosc pe Lucian, dar tare cunoscut imi pare din poza...
Wow, ma asteptam sa fie o cutiuta mica, dar acolo e un ditamai ibm bladecenter

Un pret estimativ?
Mai fa o poza, dar fara blitz.. Pune o veioza ceva deasupra acvariului.
Pentru ca din motive dubioase nu mai pot edita, hai sa corectam aici: Gandalf
Pai sa nu mai lipsiti domnu.. imi scapa numele. Ah da, Dumbledore! ))
Io sunt de scoala veche, adica puturos
A inceput sa "miste" ceva in acvariu, in sensul ca au aparut niste mustati verzi, ceva alga.
E de rau?
E, stie Stefan ce-i ciocolata..

Nu pui nici un img /img, dupa ce incarci poza alegi sa-ti genereze cod bb cu previzualizare, ca in poza de mai jos:

image

Si daca vrei sa pui o poza pe care ai uploadat-o mai demult, te loghezi pe contul tau, dai click pe poza, apoi click pe Embed Codes si alegi ultima casuta:

image
image

Si nu in ultimul rand, trebuie sa te rogi zilnic pentru sanatatea si bunastarea individului care detine si se ocupa de plici
Sigur e vietate?? Seamana mai mult cu Starship Enterprise
Pana la urma ce-ai facut, ai amestecat volcanitul cu pietrisul ala cuartos?

Daca nu pui plante, sa nu dai drumul la lumina, fa ciclarea pe intuneric.

Hai, sa fie cu noroc!
batman wrote:Decor costisitor

Asta e fix problema ta, eu ti-am zis ca vreau doar roci uscate. Daca bagi anemone, draci de amiaza si corali, te invit sa-ti faci program zilnic de trecut pe la biro'
Ti-au zis ei!

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: