[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Din aia 10000 de ron pui 5000 deoparte, pentru scoala si gagici, iar cu 5000 rogi pe cineva priceput sa-ti faca un acvariu.
Merci

Era facut de tine/cineva sau de firma? Se pot da mai multe detalii?
Mai exista o metoda de convingere, se numeste Swarovski
N-ai invatat nimic de la mine... Nu trebuie s-o intrebi! Pune-o in fata faptului implinit si gata. 3 zile nu pupi nici mancare calda si nici pasarica, apoi ii trece.

Cel mai important lucru, toate sunt primite cadou, n-au costat nimic! Sau daca au costat, nu au costat mai mult de 50 lei.

Andrei1234 wrote:
In primul rand nu e cine stie ce frumos, nu se compara cu altele, in al doilea rand nu am cumparat chiestii scumpe ci am schimbat filtre, lampi, standul, bazinul si in ultimul rand nimeni nu sa ocupat de acvariul meu deloc, ma ocup doar eu de el, pana si osmozorul l-am montat singur, fara ajutorul nimanui, tata vroia sa cheme un instalator dar nu am avut rabdare. Tata nu ma ajutat nici macar cu decorul, mi-a zis ca merge cum l-am facut, nu ca nu ar sti sa ma ajute, ca e designer si artist plastic dar nu vrea sa isi bata capul cu ceva despre care a crezut la inceput ca o sa dea esec, nu s-a gandit ca o sa-mi iasa, imi zicea ca se mira daca o sa-mi reziste clowni, si a mers si acum oricum nunam nevoie de ajutor. La ala mare o sa-mi faca el scape-ul, urmand sa ma ocup tot eu de el impreuna cu cineva care m-ar putea ajuta cu caratul (are probleme cu coloana).

Sunt mandru de tine, desi ai 14 ani esti aproape la fel de destept ca si colegul meu de birou, Ionut.

Intre timp mi-am invins lenea si am facut doo teste:

NO3 - 2,5
PO4 - 0.03

Da, se pare ca nu mai face parte din oferta lor..
Nu dau ba, ca se supara copchilu'
Ups..
Eu acum aprox. 1 an am comandat o sonda Amerian Pinpoint, de la nevertebrate.ro. Nu mi-a facut figuri niciodata si inca functioneaza (spre deosebire de cele scumpe de la JBL, dar nu prea apucau un an intreg).
Daca n-ai altceva in plan, iti recomand sonda respectiva. Singurul lucru negativ e culoarea de un albastru turbat, in rest jos palaria.

edit: chiar daca sonda actuala mai e buna sau nu, setul de solutii oricum iti este necesar pentru o eventuala viitoare sonda, asa ca nu l-ai cumparat degeaba
@offtopic.

Tocmai ce am citit un topic care contine 34 de pagini (momentan, peste o saptamana aproximez ca vor fi 45).
Acum am o dilema: sa-mi tai venele sau sa ma apuc de bautura?
Salut, scuze - am vazut ca este un post vechi, dar incerc si eu marea cu degetul: mai exista vasul pentru amestecul apei cu sare?

Tuburile T8 nu sunt o alegere buna. Incearca sa folosesti tuburi T5, sunt net superioare si foarte folosite si apreciate in acvaristica.
Tine-o scufundata cateva zile in storage solution, apoi incearca s-o calibrezi.
Ai nevoie de un set ca asta: http://www.nevertebrate.ro/Set-solutii-calibrare-si-curatare-electrozi-JBL
Incercam si eu reef-ul cu degetul
Incerci sa comunici ceva ciochistule?

smilie
Abia acum mi-a trecut durerea de cap pricinuita de alcool si m-a apucat alta. De ce am panze de paianjen in acvariu?

Apropo de alcool, va mai aduceti aminte secventa antologica din Operatiunea monstrul?

Punctul B:

n-are nimic, osafiebine!
Fuse si se duse, tu-i mama lui de 2014.. Acum, ca imi pluteste creierul intr-o mare de alcool, am o problema existentiala: daca marile si oceanele sunt majoritare, ocupand cam 70% din suprafata pamantului, de ce avem noi acvarii si nu au pestii ceva biotop cu oameni?
De sfarsit de an, o jungla neingrijita:

image

La multi ani tuturor, un an nou fericit!

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: