[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Cand primeste Suri ca cado' un harlequin?
batmane, uita-te la asta - nu e animatie 3d, e pe bune

si la dl. bad ass:

CristiC wrote:Nu vreau sa te enervez mai tare, dar puteai lasa pietrele acolo unde erau si sa urmaresti sa vezi ce specie de vierme e.
Daca era eunicid, da,merita bataia de cap, daca era un amarat de bristle ( si aia cred ca era) il lasai acolo.
Eu am avut cateva zeci de asemenea bristle in bazin, fara probleme.
Oamenii subestimeaza rolul benefic pe cate il au viermii astia intr-un acvariu si se grabesc sa le dea la cap.
O sa ai acum o alta ciclare si asta este.

Pietrele belite reprezinta cam 25 la suta din totalul bolovanilor (ca marime, nu ca numar).
O sa urmaresc cateva zile fostatii si nitratii, sa vad ce se intampla. M-am tot jucat cu camera si am programat-o sa faca un timelapse, cate o poza la 30 minute, am pregatit trepied, tot ce trebuie, apoi mi-am dat seama ca nu imi ajunge cablul usb, nici macar cu prelungitor. O sa mai caut maine un prelungitor usb si poate reusesc sa surprind viermele in poza, maine noapte.
@batman -Razi hiena, ca te sun acum si zic vreo doua de doamna am uitat cum o cheama pe maica-ta
Mai am 3-4 pietre, dar parca n-as vrea sa le stric, au tot felul de bureti, coralina, minuni.
Acum sunt un car de nervi, poate sa ia si foc si sa se imperecheze viermele cu hermitul, ca nu-mi mai pasa, imi bag picioarele in el.
Vad eu zilele astea, cand imi trec nervii si dupa ce termin cu mizeria asta de acvariu mare, trebuie sa bag coasa ca ma alearga plantele prin casa si n-am nici un chef
Ce dragut, am primit si un bonus.. de ce sa am apa limpede cand pot sa am o apa prin care plutesc tot soiul de mizerii?
Am facut rahatul ghem.

Am scos cele 3 pietre din zona suspecta. Le-am pus intr-o galeata si le-am servit cu 2 litri de apa minerala - nimic.
Asa ca ori la bal, ori la spital - am umplut galeata cu apa de la chiuveta, apoi timp de o ora am verificat fiecare piatra cu lanterna, am scobit cu surubelnita si cu penseta - fara nici un rezultat.
Am mers pana la Caiafa si la final le-am spalat cu dusul cu presiune si cu apa calda. Pusca mea, sper sa n-am acum o explozie de fosfati, tu-i pamatuful mamii lui de vierme
Ietete.. cum sa le dau ceafa de porc, eu cum ma mai mentin rotunjor si rumen?

Deci acelasi tratament ca si in cazul viermalaului. Multumesc bre!

(si mai zicea lumea ca nu am cum sa-mi fac mana cu un nano, ca mana ti-o faci doar cu bazine mari)
Pe asta cum il dibui, cum il fac sa scoata ratul la lumina?
Nea Koala, indiferent daca e rau sau ultra-mega-super-uber-benefic, tot il trimit la veceu, eu nu stau cu asa ceva in acvariu, mi-e scarba..

Si mai am o problema pe care am uitat s-o expun. Ocazional, din bazin se aud niste trosnete, ca si cum s-ar aseza sticla pe nisip, ceva de genul.
De la vierme e exclus sa fie, de la Hermit nu, ca l-am urmarit, de la echipamente nu, ca le-am oprit pe toate. Nu se aude niciodata ziua, ci cand e intuneric in camera si lumina la acvariu stinsa.

Sper sa n-am un crevete din ala bad ass, imi scapa denumirea (parca mantis, sau asa ceva)

Cu ocazia asta stiu si cu ce piatra voi incepe bazinul mare - piatra uscata si seaca, chit ca dureaza 1 an ciclarea.

Edit: i se pare cuiva ca viermele din poza 2 are aspect inofensiv? Mie nu
Din link-ul pe care mi l-ai dat

The question:
Are black and white colors?

The answer:
1. Black is not a color; a black object absorbs all the colors of the visible spectrum and reflects none of them to the eyes.

2. White is a color. White reflects all the colors of the visible light spectrum to the eyes.
Din cate am retinut eu, negrul reprezinta lipsa tuturor culorilor care alcatuiesc lumina, deci practic este o non-culoare

Daca se supara Stefan ca-i fac offtopic, sa fie iubit
Tehnic vorbind, negrul nu este o culoare

Daca ar fi sa continui cu dulcicolul, sau sa o iau de la capat, as alege niste pesti pe care ii cresteam in copilarie:

Devin teritoriali cand se fac mari, dar imi plac la nebunie.
2 clown fish

image
Ai vazut nea Ricardo? Pai nu-mi umplea omul frigiderul cu mezel daca-l sunam in puterea noptii? Unde mai pui ca ne si cunoastem
qwerty wrote: Acum sunt pe Linux si imi salveaza alt format.

Vezi ca din LibreOffice poti sa dai "Export as PDF" - e un format pe care oricine il poate deschide.

ex:
Am citit topicul ala, diseara imi iau inima-n dinti, scot piatra si ii dau cu apa gazoasa
Daca arata ca cei din poza, viermele ramane, eu plec de acasa

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: