Message |
|
Pun la vanzare acvariu 160L;1000x400x400(mm),Capac din fabrica cu 3 guri de vizitare si 2 neoane.
Filtru extern JBL Cristal Profi E700,incalzitor100w,pompa aer,priza reglabila,maternitate,termometru,cateva obiecte de decor.
Acvarul se vinde impreuna cu un stand Home made,din lemn masiv.pretul este 600 lei.Asigur si transportul in Buc.relatii la telefon 0766467644
|
 |
|
vand acavriu 1000x400x400 eheim,filtru extern JBL E700,pompa aer,incalzitor100W,
Acvariul are capac din fabrica cu 2 neoane si 3 guri de vizitare.
Se vinde cu stand home made din lemn masiv.0766467644.
|
 |
|
Pun la vanzare acvariu 160L;1000x400x400(mm),Capac din fabrica cu 3 guri de vizitare si 2 neoane.
Filtru extern JBL Cristal Profi E700,incalzitor100w,pompa aer,priza reglabila,maternitate,termometru,cateva obiecte de decor.
Acvarul se vinde impreuna cu un stand Home made,din lemn masiv.pretul este 600 lei.Asigur si transportul in Buc.relatii la telefon 0766467644
|
 |
|
Acvarul se vinde impreuna cu un stand Home made,din lemn masiv.pretul este negociabil.Asigur si transportul in Buc.relatii la telefon 0766467644
|
 |
|
Din lipsa de timp si nevoie de spatiu,pun la vanzare acvariu 160L;1000x400x400(mm),Capac din fabrica cu 3 guri de vizitare si 2 neoane,filtru extern JBL Cristal Profi E700,incalzitor100w,pompa aer,priza reglabila,maternitate,termometru,cateva obiecte de decor,
Acvarul se vinde impreuna cu un stand Home made,din lemn masiv.pretul este negociabil.Asigur si transportul in Buc.relatii la telefon 0766467644
|
 |
|
Din lipsa de timp si nevoie de spatiu,pun la vanzare acvariu 160L;1000x400x400(mm),Capac din fabrica cu 3 guri de vizitare si 2 neoane,filtru extern JBL Cristal Profi E700,incalzitor100w,pompa aer,priza reglabila,maternitate,termometru,cateva obiecte de decor,
|
 |
|
|
 |
|
buna tuturor...am citit cu atentie cele spuse de voi...si as vrea sa ma indrept spre sauolosi,mbuna si johanni,despre cei care a spus acvaristul60..imi plac cum arata..  ..acvariul are dimensiunile 100x40x40...imi plac si cei specificati de kazaku Caeruleus 1M+3F, Demason 2M+3F si Venustus 1M+2-3F. Nu as vrea sa tin un numar foarte mare...tocmai pentru a se simti destul de ok...un maxim de 10 pesti cred ca ar fi suficient...as vrea sa stiu din cei enumerati de acvaritul60...cum ar fi bine sa ii cumpar...pe fiecare in parte...as vrea sa le ofer cat de cat stabilitate ..sa nu fie stresati..  ...va multumesc inca odata si astept un semn...vreau sa il incep cat mai repede.. 
|
 |
|
buna tuturor...am avut pana acum cateva zile un acvariu cu pesti de diferite rase...zebre,neoni,xifo,sanitari,etc...a trebuit sa plec din oras vreo 3 saptamani..iar celui caruia i l-am lasat in grija le-a dat foarte multa hrana..iar din cauza asta s-a intamplat ceva ciudat...toti pestii mi-au murit,apa s-a inverzit foarte rau...si tot setupul meu de circa 2 ani s-a dus pe apa sambetei...sincerl-am pus la vanzare..insa as vrea sa mai incerc ceva nou...nu pot renunta asa usor..si tocmai de asta ma gandeam sa incep un nou acvariu cu ciclide...insa nu am nici cea mai mica idee cu ce sa incep..as vrea sa ma ajutati cu ceva sfaturi de inceput...e vb de un acavriu de 160 l,un filtru extern JBL e 700,pompa de aer,incalzitor 100 w.Sunt curios ce mi-ar mai trebui...din cate am vazut pe aici difera foarte mult de ce am avut eu...vad ca nu trebuie plante,substrat si tocmai de asta daca incep as vrea sa incep ceva bine din prima.astept cateva sfaturi cu ce ar trebui sa mai imi iau si sa ii dau drumu 
|
 |
|
|
 |
|
donez 2 sanitari,1 xifo un melc ,o zebra si un pui mic de sanitari cu tepi in varf..nu stiu cum le spune...se ridica de langa Marriot.0766467644..sunati...nu mesaj..intru rar.
|
 |
|
Din lipsa de timp si nevoie de spatiu,pun la vanzare acvariu 180L;1000x400x400(mm),Capac din fabrica cu 3 guri de vizitare si 2 neoane,filtru extern JBL Cristal Profi E700,incalzitor100w,pompa aer,priza reglabila,maternitate,termometru,setup de aprox 2 ani,plante ,substrat.
|
 |
|
Din lipsa de timp si nevoie de spatiu,pun la vanzare acvariu 180L;1000x400x400(mm),Capac din fabrica cu 3 guri de vizitare si 2 neoane,filtru extern JBL Cristal Profi E700,incalzitor100w,pompa aer,priza reglabila,maternitate,termometru,setup de aprox 2 ani,plante ,substrat.
Acvarul se vinde impreuna cu un stand Home made,din lemn masiv.pretul este negociabil.Asigur si transportul in Buc.relatii la telefon 0766467644 .
|
 |
|
Din lipsa de timp si nevoie de spatiu,pun la vanzare acvariu 180L;1000x400x400(mm),Capac din fabrica cu 3 guri de vizitare si 2 neoane,filtru extern JBL Cristal Profi E700,incalzitor100w,pompa aer,setup de aprox 2 ani,plante substrat,fauna bogata si vasta(25 neoni,4 scalari pui,xipho,zebre,sanitari,etc)
Acvarul se vinde impreuna cu un stand Home made,din lemn masiv.pretul este negociabil.Asigur si transportul in Buc.
|
 |
|
Din lipsa de timp si nevoie de spatiu,pun la vanzare acvariu 180L;1000x400x400(mm),Capac din fabrica cu 3 guri de vizitare si 2 neoane,filtru extern JBL Cristal Profi E700,incalzitor100w,pompa aer,setup de aprox 2 ani,plante substrat,fauna bogata si vasta(25 neoni,4 scalari pui,xipho,zebre,sanitari,etc)
Acvarul se vinde impreuna cu un stand Home made,din lemn masiv.pretul este negociabil.Asigur si transportul in Buc.
|
 |
|
Acvarul se vinde impreuna cu un stand Home made,din lemn masiv.pretul este negociabil.Asigur si transportul in Bucuresti.
|
 |
|
donez 3 carasi,2 albi si unul rosiatic...se pot ridica din zona Marriot.0766467644
|
 |
|
nu poti vedea pozele in linkurile de le-am pus?
|
 |
|
|
 |
|
sunt acvarist de ceva timp dar inca nu m-am familiarizat cu tipurile de pesti si rasele lor.Am 2 pesti portocali cu pete negre intr-un acvariu si unul din ei se tine dupa celalalt(banuiesc ca sunt pereche).cred ca female este gravida.are ceva alb aparut sub burta in zona x,iar cel care se tine dupa ea parca incearca sa o muste sau ceva de genu.mai am un pestisor mai mic,galben,care si el se tine dupa femela...cred ca e femla,iar celalalt il bate rau,il alearga si il musca.au fost 2 galbeni si am gasit unul mort.cine ma poate ajuta va rog ii dau ceva poze pe mess...aici nu le pot incarca sunt foarte mari.
|
 |
|
|
|