[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cryssa
Forum Index » Profile for cryssa » Messages posted by cryssa
Se vad impuritatile?
Acum se vede mai bine?.
Aveti idee cu ce pot curata filtru de calcar?
Mai mare ca dimensiune, nu ma lasa.. o sa mai incerc sa o fac putin mai mare..
Daca se observa in poxa exsta anumite impuritati albe in apa,unii pedti chiar s au umplut cu acestea albe, ce poate fi?
Multumesc de raspuns, am un strat de pietris mic,si unuk cu pietricele mai mari, de cel cu pietricele mai mari spuneti?
Au ambele din poza burete inauntru si furtun de aerare vroiam sa stiu daca sunt ok,daca continui sa le folosesc(cel mare k am gasit prin cutii,am nai avut acum ft mukt timp acvariu si tot asa,mureau pestii..
Aceste 2 sunt pompe de aer ori filtre? Care imi recomandati da il folosesc??
Am schimbat temp la incalzitor, am pregatit apa sa o schimb maine..fitru nu il opresc deloc,mancare doar o data dimineata,iar cu toate acestea a mai murit un neon.cineva l a batut, nu mai avea coada aproape.
Au ramas 8 cu tot cu sanitari.
Astazi a mai murit unul deja, nu stiu ce sa ma fac cu ei, dati mi va rog niste sfaturi..
Dar se potrivesc ca specii? Am observat ca atunci cand erau 28 se cam bateau,alergau prin acvariu..
In momentul de fata mai sunt 10.cu tot cu sanitari,sprr rusinea mea,nu stiu cum se numesc .
Pe langa cei din poza,mai am un neon,unul doar ce a murit
Da,probabil ne au pacalit.in momentul de fata temp este de 27g in acvariu. Am lasat apa o zii-2 inainte,in bidon fara capac..
Acvariul il am de mai putin de o luna,initial am cumparat acvariul,am pus solutiile enumerate mai sus;termometru,filtru ,iar abea peste 2 zile am foat sa iau pestii(asa ni s a spus ca esye de preferat)
Mor zilnic cel putin 2 pesti..
Am avut si xylo dar se comportau putin ciudat,in ideea ca statea atat masculul cat si femela mai mult jos,nu veneau nici sa manance, am crezut ca poate depune icre,sar la cateva zile de stat jos,a murrit femela,iar la 2-3 zile a murit si masculul..
Am un acvariu de 30 de l si usor au inceput sa imi moara pestii.initial au fost 28( acum stiu ca ft multi,dar asa ne a recomandat cei de la magazin) si am ajuns cree ca la 10 intr o saptamana.am avut si scalari,zebre ,sanitari,iar restul chiar nu stiu cum se numeste
Am pompa claro,termometru,incalzitor.le am pus easy balance si safe start cum scrie pe eticheta,le am schimbat apa dar nu totala si tot mor. Mancare le dau JBL Novi color su tetramini granules. Astea ne au fost recpmandate.astwzi mi qu murit 4 pesti.ce as putea face pt a nu mai pati asta?stiu ca erau prea multi pesti pt astfel.de acvariu,dar acum au ramas putini..
Atasez daca mrrge si poze cu pestii morti ca nu stiu exact cum sr numesc.in afara de cei 3 din poza,a mai murit inca unul ca crl din stanga. Scuzati modul in care am scris,dar sunt de pe telefon

Forum Index » Profile for cryssa » Messages posted by cryssa
Go to: