25 sau 20 = dimensiunea gaurii/filetului cu care mergi mai departe. Partea care prinde pe sticla = alta mancare de peste.
P.S. daca vrei ieftin, mergi in Hornbach si cauta presetupe pentru dozele de legatura (electrice)
Cum ziceam. Nu e chiar temperatura ideala pentru masurarea ph-ului, dar orientativ:
E bine, merita sa simti ca traiesti, nu trebuie sa fim pustnici si sa ne punem cenusa in cap. Dar atentie mare la colesterol, ficat, una-alta
Ce-ti mai place viata boierule
Cand ajung acasa mai trag o masuratoare, asa, de amorul artei
darthradu wrote: cat chin sa-l vad pe Nemo indeaproape
Ce credeai, ca merge la fel de usor ca iptables -j?
Ale mele nu merg (balasturile de la lampa ATI, marca HEP). Am presupus ca toate sunt la fel
Melci asasini, dar nu adulti, ci pui.
Ai balast cu dimmare pe 1-10V? Nu o sa mearga fara.. trebuie sa ii dai tensiune pe cei 2 pini (dar nu face asta manual, fa rost de un controller)
Eu n-am gasit fir de 1mm, asa ca am folosit conductor electric de 1,5 si merge perfect.
Pai cat imi ia sa trag o teava din Colentina pana in Pantelimon?
In Colentina PH-ul apei de la robinet este de 7.02
Poti sa scazi PH-ul daca adaugi in filtru JBL Tormec activ (la mine a functionat)
Dar lamureste-ma si pe mine.. nu-ti mai face Dan de la Pepika acvariul ala? Ca prea esti curios de niste treburi
N-am stiut ca exista un topic de feedback, asadar tin sa multumesc persoanelor cu care am colaborat:
Alianu, LucianVlad, Florian, Elven, Kirucd, Peti, Melcu, Donpisote, Dares si imi cer scuze daca am uitat pe cineva.
darthradu wrote: Despre adezivii ce se intaresc prin aplicare UV ce stiti ?
De ce tii neaparat sa reinventezi apa calda? Caposule!
"Daca te-ai uita si la mine cat te uiti la acvariul ala"
Cunoastem, cunoastem..
Deci, daca am stabilit ca vei avea balasturi cu dimare 1-10v, ramane sa asteptam un raspuns de la colegii priceputi, ca ma intereseaza si pe mine subiectul
Petre, intai vezi unde gasesti balasturi dimabile, apoi vedem ce faci mai departe, in functie de metoda acceptata de dimare.
De exemplu, eu am balasturi care se dimeaza prin metoda "1-10V"
Tin sa va atrag atentia asupra acestui individ, mare grija cand faceti afaceri cu el, e un corupt ticalos
Dovada!
Si sa ne scuze Anca pentru offtopic.
Uite cum trebuie sa arate:
@Petre Muresan
@Bitanu
Si cum NU trebuie sa arate, primul meu test cu purigen (inainte sa fac bypass si sa pot regla debitul cum trebuie)
N-am nici cea mai vaga idee
Poate daca faci un clip de 2-3 minute cu miscarea purigenului..