| Message |
|
|
Roni - e o anemona de nisip, imi scapa denumirea acum. O consider un risc ridicat, din cate am inteles speranta de viata nu e prea ridicata, mai ales in bazine proaspete.
Dar, cand copilul din mine ajunge la petshop.. cam greu sa-l opresti
Koala - eu pentru ciortani vreau sa-mi fac bazinul. Poate o sa am anemone, poate si corali moi, dar cu siguranta am sa umplu pietrele de ciuperci (iar imi scapa denumirea lor)
|
 |
|
|
Asa nea Roni, rasuceste cutitul.. eu astept din 10 ianuarie sticla de Stability 
|
 |
|
|
Multam domnilor, sincer ma asteptam la suturi in fund
Koala - stiu bre, dar am simtit nevoia sa o intep pe Suri
Oricum, boxerul e carnivor, asa cum il hranesc cu dumicati de crevete congelat, sunt convins ca ar servi si niste Suri feliata julien
O sa incerc sa fac maine seara un filmulet cu el cand se hraneste, e demential.
|
 |
|
|
|
Akaiu - ce aditii faci pentru corali? Daca ai si niste link-uri cu produsele, ti-as ramane indatorat.
|
 |
|
|
E pusa si lampa, dar nu i-am lipit splashguardul pentru ca mai astept 4 leduri albastre.
Desi in poze pare foarte albastru, in realitate e mult prea alb (datorita "talentului" meu de fotograf).

|
 |
|
|
Hai sa ma risc, sa pun si eu neste poze. Nu dati cu parul, aduceti-va aminte ca este un acvariu-scoala, n-am experienta, dar incerc sa acumulez.
Asa arata inital, la startare:
Si cam asa acum:
Si acesta este Cel_al_carui_nume_nu-l_pronuntam_si_care_nu_se_teme_de_Suri. Mai pe scurt, Sile:

|
 |
|
|
@fanta - l-am intrebat de curiozitate, seamana cu hammer coral 
|
 |
|
|
Frumosi balauri ai acolo, congrats
Abia astept sa-mi fac si eu ligheanul cu muraturi.. pana atunci, balesc prin topicurile altora
edit: si de-al dracu si de ambitios, o sa-mi iau si o Suri, de la un om din Galati
|
 |
|
|
Super tare nene! Cum se numeste individul din ultima poza?
Pana am scris eu, ai mai pus 2 poze. La postul anterior ma refeream 
|
 |
|
|
Ventuzele le poti "regenera" daca le bagi in apa calda.
Sau poti cumpara seturi noi, cu clipsuri, in functie de grosimea dorita.
Pentru furtune de 12 si 16:
http://www.nevertebrate.ro/Ventuze-Universale-JBL-(12mm)
http://www.nevertebrate.ro/Ventuze-Universale-JBL-(16mm)
Sau pentru incalzitoare:
http://www.nevertebrate.ro/Ventuze-JBL-pentru-Incalzitoare
|
 |
|
|
|
Doi ardeleni stateau de vorba:
– Ba, io nu mai pot! De cand cu emisiunile aste culinare, muierea mea o luat-o razna! Ieri o facut ciorba de fasole cu smochine. Smochine, ba, SMOCHINE!!!
– Mie-mi zici? A mea o pus piersici in tocanita de cartofi… cica sa-i dea un fleivar modern…
– Mi-i si frica sa vin acasa, ca cine stie ce blastamatie pune pe masa. O trebuit sa mananc mamaliga cu rodii… Cu rodii, ba, CU RODII, pastele ei de mancare!
– Io mananc pe ascuns, ca mi-i mila s-o jignesc… O facut sarmale umplute cu creveti. Am asteptat sa adoarma ca sa manc un parizer cinstit…
– A mea i-o pus la prunc la scoala pita cu untura si cu rucola…
– Asta nu-i nimic: am tinut pomana dupa ma-sa si o facut coliva cu mascarpone si sirop de artar… flambata!
– Ba.
– Da, ba.
– Atata am vorbit de mancare, ca amu mi s-o facut sete!
– Ie, si mie…
– No, hai sa merem la crasma, sa puscam niste shot-uri de Jägermeister!
|
 |
|
|
Din bun simt, am sters ce am scris 
|
 |
|
|
Te sparg, ciochist uscat!
Nu e furat de la mine, l-am gasit
|
 |
|
|
|
In manualul acvariului scrie ca nu se pune nimic sub el. Juwel face niste rame speciale, daca pui ceva dedesubt risti sa se formeze tensiuni pe sticla si crapa.
|
 |
|
|
|
Ba nesimtitule, ala e fludorul meu!
|
 |
|
|
catalin_ wrote:
stefanp wrote:Si tu te dai cu "dusmanul"?
Astept sa-ti dai seama ca si tu iti doresti
+1+1+1 
|
 |
|
|
|
-1
Nu invatati bre copilul sa faca prostii
|
 |
|
|
|
Daca nu ma insel e o aplicatie facuta de romani (clujeni), ca o alternativa la instagram.
|
 |
|
|
Nea Shubi, ce site e ala, OLX?
|
 |
|
|
Praf si pulbere ati facut din topicul omului.. Babelor! 
|
 |
|
|