[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Pippo09
Forum Index » Profile for Pippo09 » Messages posted by Pippo09
Inteleg.... am trecut si locatia(am uitat..)
Ce filtru imi recomandati(model)? pt. 70-100L maxim ca sa fie eficient pt. aceasta cantitate de apa.
Mersi
Oricum pana cand voi echipa acvariul am timp sa ma documentez mai bine...fiind ca n am intretinut un acvariu niciodata pana acum is constient ca voi avea probleme la inceput cu punerea in practica a documentatiei
Tocmai am trecut
Despre filtrul propus de mine ce parere aveti?
Sau despre Hagen AquaClear 50(200) ?
Buna!Ma numesc Akos am 24 ani,sunt de langa Tg Mures.
Acest domeniu este nou pt. mine, inca nu am avut acvariu.Am vazut zilele astea pe la un prieten si mi s a pus pata+ca este frumos sa ai asa ceva in camera.
De ceva vreme citesc topic-urile de pe acest forum dar de multe ori devin derutat fiind ca si cei care au ceva vechime in acest domeniu se contrazic.
Cred ca voi achizitiona un bazin de 70L(sau poate unul de maxim 100L) de 70 25 40 vinde cineva la un pret foarte bun dar as vrea ceva mai lat de 30-35cm oricum voi mai cauta.
Dupa ce voi avea bazinul cumparat voi deschide un topic pt. ajutor(in legatura cu substratul,plante,filtre etc),ca sa folosesc dispozitivele si produsele adecvate.
Pt. echipare dispun de un buget de 400 maxim 500 ron dar asta doar in septembrie(luna asta imi trebuie pt altceva)..pana atunci sper sa am lista de cumparaturi facuta
Prefer sa cumpar produsele necesare toate odata ca sa pot amenaja bazinul pt. ciclare...pana se termina aceasta operatiune ma voi hotari ce fel de pesti voi introduce.
Oare voi avea probleme mari cu algele pt. ca in camera unde vreau sa pun bazinul este lumina toata ziua(dar in locul unde v a fi pus bazinul nu bat razele solare).
Multumesc pt. indicatii
Inainte de toate sunt incepator nu am avut de a face cu acvarii pana acum...de vre o 2 saptamani ma tot documentez pe forumuri.
Saptamana ce vine voi achizitiona un acvariu 70x25x40 de aprox 70L
Pana atunci voi mai primi sfaturi in leg. cu achizitia de filtru(sau filtre),oricum doar peste vre o 2-3 saptamani voi echipa si amenaja acvariul pt. ciclat.
De preferabil astept pareri despre filtre care au fost incercate la volumul respectiv (banuiesc ca ender67 ai folosit aceasta combinatie de filtre sau folosesti dupa cum ai daescris)
Multumesc pt. link... intre timp am gasit si eu ceva asemanator http://uniunea-europeana.inginer.info/ la cele 2 calcualtoare difera destul de mult rezultatele la puterea necesara pt. incalzitor si debitul filtrului.Cel al necesitatii de lumina este aproape identic.
Despre filtrul Fluval3 plus ce parere aveti?
Astept raspunsuri in continuare.
Pt. un acvariu de 60L maxim 80L.
Are inaltimea de 40cm, v a fi plantat moderat.
Sa se incadreze(filtrul) intr un buget de 150 maxim 200ron cu tot cu materiale filtrante.
Incalzitorul ajunge de 75W sau sa optez pt. unul de 100W?Ce model?

Forum Index » Profile for Pippo09 » Messages posted by Pippo09
Go to: