[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adrianyva
Forum Index » Profile for adrianyva » Messages posted by adrianyva
Ati ai intalnit asa ceva? O ciuperca sa mananca o steluta de mare?
image
image
Stiu acest lucru despre anemona...de asta o si hranesc odata la 2 zile cu creveti congelati!
Pe mine ma mira cum de a reusit sa prinda acei peperminti! Am vazut ca o cam ocoleau ...totusi s-a lipit de ei

Nu reusesc sa fac sa apara direct imagina!
Anemona din stanga a mancat in 2 zile 2 pepperminti! Nu stiu cum naiba ii prinde

by koala: Linkul corect este https://www.youtube.com/watch?v=KAUwPlBua8c si se incadreaza intre tag-urile de youtube.
Frumos crested ! E al tau? Am si eu doi
Da e super ok! Eu la robinet am 280 si la osmozor 002 sau ceva de genul!
Cam cati cm are foxface-ul?
Trimiti la Iasi?
Nu este o problema! Doar ziceam ca eu nu am nici o problema cu nisipul. Am dat doar un sfat!
Melcii de nisip+stele de nisip+puellaris nu fac treaba?
Eu am nisip de un an in acvariu si este maxim de curat! Pot sa il frec cat vreau,nu iese mizerie aproape deloc! Am un strat de vreo 3-4 cm.
Ii agresiv Maroon? Pot sa il tin cu o pereche de clowni clasici?
Eu am masurat apa RO amestecata cu apa sarata, facuta cu Red Sea Coral Pro si mi-a dat 280 si ceva!
Ms
Am facut si eu primele teste de Calciu Si Magneziu!
Calciu 400...foarte putin, m-am apucat deja sa il cresc spre 440!
Magneziu 1800 !!! Cum poate fi magneziu 1800? Este o eroare,nu?

Si cateva poze cu acvariul.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Urmeaza sa tund algele din sump si as avea cateva....nu foarte multe! Le dau la schimb pe orice, mai putin xenia ca am fara numar ????
Ce zice Dares aici mi se intampla aproape zilnic! Am un acvariu marin micut in birou si toti agentii care intra ma intreaba exact ce spune Dares mai sus
Salut
Eu sunt Adrian iar barbatul de langa mine este pustiul meu Darius! Viitor pasionat de acvaristica
Am 30 de ani si sunt din Iasi.
Sunt pasionat de absolut tot ce este viu! Am acasa acvarii , serpi , soparle, crocodili, varani, tarantule, scorpioni si multe altele!

image
Eu schimb 10% undeva la 2-3 saptamani!
Stiu ca este putin dar asa imi permite timpul! Momentan nu am avut pierderi la corali, Kenia Tree si-a revenit iar durii cresc...usor, dar cresc!
Vreau sa fac aditii tocami din cauza asta! Lipsa timpului pentru schimburile de apa!
Am sa fac poze noi cu acvariul, chiar imi place cum a evoluat!
Da, acvariu are 100 si ceva de litrii de apa in el!
Folosesc sare Red Sea Coral Pro dar imi e cam lene cu schimburile de apa, ma bazez pe skimmer destul de mult!
Vreau sa fac si aditii , adica aseara am dozat pt prima oara reef foundation A si B!
Am sa fac teste...momentan nu le am! Trebuie sa cumpar test pt Calciu si Magneziu!
OK multumesc de raspuns!
Am o nelamurire! Mi-am luat reef foundation A si reef foundation B !
Stiu ca se dozeaza 1 gram la 100l apa!
Reef Foundation A se dizolva in apa rece, cat mai aproape de 0 grade iar B in apa calda la 60-70 grade!
Cum administrez solutiile? Zilnic? Saptamanal? Sau trebuie sa fac teste intr-una si cand vad ca scade fac aditiile?
Nu am schimbat nici locul si nici curentul nu este mai puternic!
Cred ca e gata...il scot din acvariu sa nu se imputa! Foarte ciudat....cei duri nu au nimic si asta e dus...

Forum Index » Profile for adrianyva » Messages posted by adrianyva
Go to: