[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: AdiC
Forum Index » Profile for AdiC » Messages posted by AdiC
koala wrote:Intotdeauna am avut o slabiciune pentru Uaru... de multe ori am zis ca imi iau, si mereu m-am lasat "pacalit" de alte specii ...
Bafta!

Si eu am vrut uaru de mult. Se gasesc greu. Desi sunt inghesuiti nu am putut refuza. Fac un video mai pe seara sa vezi de ce m-am lasat 'pacalit' si eu.
koala wrote:Dap, as zice ca pestii "de o mie de litri" sunt deja pregatiti
Aia e o pereche de Uaru, sau nu vad eu bine?

Nu stiu sigur daca sunt pereche. Posibil
image
pui ancistrus super red cca. 2 cm 15ron/buc.
0742206926

'Vis American' pentru ca momentan am 240 si va urma un update pana la cca 1000l (am deja pestii pt. 1000 ).
Pentru inceput un film facut in seara asta.

pui ancistrus super red cca. 2 cm 15ron/buc.
valabil doar pentru Cluj deocamdata.
0742206926
Si asa ca o exclisivitate pentru acvariu.ro perechea de salvini care se vede in clip a depus in acvariul supra-aglomerat si reuseste sa-l tina la distanta chiar si pe synspilum. Dupa ce eclozeaza am sa incerc sa aspir puii.

LE. Perechea e la prima depunere si are in jur de 8cm
Sunt Adi din Cluj si de cand cu concursul am simtit ca se inchega putin comunitatea acvaristica din Romania (mai putin un site pe care daca zici ceva te baneaza ). Am tot cautat topicuri legate de concurs si se pare ca aici e miezu'.
Detin un nano de 30l - Aquael shrimp set - si unul cu ciclide... Cam inghesuite si cam micut pentru ce am in el dar am vise marete

Forum Index » Profile for AdiC » Messages posted by AdiC
Go to: