[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Epalzeorhynchos (Labeo) bicolor  XML
Forum Index » Cyprinidae
Author Message
andrei.a
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna ziua la toti ...observ cu suprindere ca pe forum nu s-a prea discutat de acesti superbi pesti....si iarasi netul e plin de informatii cat de cat contradictorii ( cel putin in ce priveste compatibilitatile in comunitar si problemele de inmultire) Intrebarea mea e a crescut cineva mai multi labeo la un loc? cu ce pesti a reusit sa ii faca sa stea in liniste, s-a reusit pe meleaguri mioritice inmultirea lor ?

Ce ma baga pe mine in ceata e in primul rand problema teritorialismului si a agresivitatii. Pe net gasesti ba ca sint agrsivi doar cu cei din specia lor, ba ca nu trebuie pusi cu pesti mai mici, ba ca sunt pasnici si au doar problema protejarii teritoriului. Iarasi am gasit o chestie cum ca ar manca inclusiv pesti mai mici ca el

Cine ar putea sa imi spulbere aceste mituri ?

do, or die trying
[Email] [WWW] [Yahoo!]
cristiandrei
Junior member

IP:

Sper ca nu mananca pesti mai mici decat ei!!!
Am bagat trei intr-un acvariu cu neoni, arlechini,etc., dar sunt pui de vreo 2 cm. Ei au treaba cu plantele, mananca algele de pe ele.
Pentru ca mi-au placut asa mult am mai cumparat 3 acasa, in acvariu cu microrasbora si creveti, ieri i-am bagat si acum mai cam speriat.
Ce am observat la cei de acasa, cu toate ca aveau vreo doua ore de cand erau in acvariu, unul dintre ei deja manifesta tendinte teritoriale fata de ceilalti doi.

This message was edited 1 time. Last update was at 18/11/2009 11:49:41

andrei.a
Junior member
[Avatar]

IP:

ma...io sunt foarte incantat de el....am unul singur ( au fost 2 dar si-au facut felul intre ei pana sa ajunga la mine- mi i-a adus cineva de la iasi). Asta care a ramas, pot sa zic ca e pe treaba lui ....e un peste foarte rapid si foarte robust. nu l-as recomanda in combinatie cu pesti care se sperie usor sau daca ii stresez fac urat : e foaaarte curios al meu...... si la prima miscare ciudata a altui peste el e acolo sa vada e se intampla.....
si e singurul peste care nu a luat-o in freza de la niste ciclide la aceeasi dimensiune cu el

Daaa stiu ca nu e ok sa ii pun impreuna

do, or die trying
[Email] [WWW] [Yahoo!]
cristiandrei
Junior member

IP:

Nu se pun doi, ori unul ori cel putin trei. Daca se pun doar doi se intampla exact ca la tine, se bat intre ei.
Tot din Iasi i-am luat si , zic eu, la un pret super (nu conteaza magazinul ca oricum in Iasi nu sunt asa multe).

Forum Index » Cyprinidae
Go to: