[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
HELP Peste bolnav  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
Dan P
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Am o problema cu o femela de Saulosi. Are ochii umflati (in genul in care au carasii ochii iesiti din orbite) inoata cu aripioarele stranse. Nu are nici o lovitura si nici mucegai sau ciuperci.

Am schimbat filtrul de curand ( o saptamana). A trebuit sa dau filtrul vechi pana sa se cicleze asta nou, in rest nici o schimbare in acvariu.

Daca are cineva o idee ce ar putea sa fie dati-mi un raspuns va rog
[WWW]
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Pai daca ciclezi cu pestii in acvariu ai facut preventiv mici schimburi de apa zilnice ? Sau si mai bine,ai teste de amoniac si nitriti ca sa stii cand si cata apa e necesar sa schimbi ?
Boala descrisa de tine suna a "pop eye" - poti da search si afli multe despre ea aici pe forum sau pe google.

Until you find someone worth dying for, you never really live.
harry-ab
Member

IP:

Nu stiu prea multe despre saulosi dar s-ar putea sa ii fi dat hrana prea bogata in proteine. Incearca ceva pe baza vegetala, spirulina.
Deasemenea schimburi de apa la 2 zile o sa ajute la eliminarea nitritilor si a nitratilor.
[Yahoo!]
Dan P
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Multumesc de raspunsuri!

Am facut mici schimburi de apa. Cred ca si filtrul are o influenta negativa de cand l-am luat baga bule de aer in continuu. L-am dat mai incet sa nu suprasatureze apa cu gaze.

Va tin la curent
[WWW]
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Pe caldurile astea este foarte putin oxigen in apa...asa ca lasa-l sa bage cat de mult se poate,ajuta si la formarea bacteriilor nitrificatoare

Until you find someone worth dying for, you never really live.

Forum Index » Cichlidae
Go to: