[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Regulator de presiune pentru CO2  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
m_3
Senior member
[Avatar]

IP:

Iata ca mi-a ajuns cutitul la os si m-am decis sa imi schimb chinezaraia de pe butelie, numita "regulator de presiune", din diverse motive: electrovalva i sa dus dupa doar o saptamana de functionare si de o bucata buna de vreme imi face figuri reglajul fin. Daca il rezolv si pe asta, cine stie ce urmeaza, asa ca o sa il schimb cu totul.

Fac astfel un apel la voi, sa ma ajutati, eventual cu niste linkuri catre modele de regulatoare de presiune pe care le folositi sau pe care le-ati folosit si ati fost multumiti de ele.

PS: Evident ca problema e pretul, ca altfel m-as fi aruncat pe un Dupla si nu mai deschideam topicul asta
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Din ce-am vazut la citiva amici, regulatoru' JBL pastreaza debitu' constant. Cel putin nu i-am auzit sa se plinga.

Poze: smilie ... Poze cu plante
Sesmar
POKEMBER
[Avatar]

IP:

Am folosit si JBL si Aquamedic si ambele sunt foarte bune. Nu am remarcat sa se modifice debitul in timp...asta daca ai gaz in butelie

865
[Yahoo!]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: