Lentila este Un Canon EF-S 60 mm
Ca o mica paranteza , crevetele ala mai mititel are cam 1 cm ... Am un coleg care are lentila macro de 100 mm si mi-ar imprumuta-o . Sint curios cu aia cum ies pozele .
This message was edited 1 time. Last update was at 12/09/2017 20:28:21
Silviu Man wrote:Pai cum adica, rabdare? Se poate, tocmai tu sa nu stii care este principala calitate a unui acvarist?!
Frumosti tare! Unde-i gasesti, frate?
Silviu m-am molipsit rau de creveti . I-am luat de la un petshop de aici .
Pai de, in Alemania se gasesc creveti la petshop! Pe la noi pe aici trebuie sa-i comanzi, ca daca ajungi pe la petshop-uri si ii intrebi de creveti
cauta la raionul de hrana pentru animale.
Daca as putea cumpara timp ... as fi cel mai sarac om de pe fata Pamintului!
Artur wrote:Ai inteles gresit ) a zis ca Amano si inca o natie pe care nu am retinut`o nu`i plac )) - Bamboo Shrimp - care seamana cu ceva gandaci rusesti, sau ceva de genu )
Artur wrote:Ai inteles gresit ) a zis ca Amano si inca o natie pe care nu am retinut`o nu`i plac )) - Bamboo Shrimp - care seamana cu ceva gandaci rusesti, sau ceva de genu )
Imi plac foarte mult crevetii bre, mai putin cele 2 specii. Na.. si femeile imi plac, dar daca femeia are 1,50 metri si 90 de kile, parca mai mult imi place un gioco di mano
dan.pavelescu wrote:Gandacii sunt superbi, dar nici cu mana fotografului nu mi-e rusine Cred ca eu sunt mai nerabdator decat tine sa se maturizeze acvariul
Te rog frumos, respecta ordinea si stai la coada
Daca as putea cumpara timp ... as fi cel mai sarac om de pe fata Pamintului!
dan.pavelescu wrote:Gandacii sunt superbi, dar nici cu mana fotografului nu mi-e rusine Cred ca eu sunt mai nerabdator decat tine sa se maturizeze acvariul
Multumesc mult Batman !! Si eu astept sa creasca plantele si sa ia forma care trebuie .
Unqben - multumesc mult !
Silviu - ma bucur ca urmaresti jurnalul si ca it place ce vezi . Cu primele poze din ultima serie am incercat sa fac ceva mai diferit - sa dau un mood mai aparte pozei .
Ma distreaza maxim "gandacul" asta ) seamana cu un personaj dintr`un desen animat din copilarie, dar nu mai stiu exact de unde )... Foarte faini crevetii astia, astronotusii mei sigur s`ar bucura de ei mi`ar fi placut si mai mult poza asta daca era mai clara dihania dar ma gandesc ca e foarte greu asta ... oricum superbe
Artur wrote:Ma distreaza maxim "gandacul" asta ) seamana cu un personaj dintr`un desen animat din copilarie, dar nu mai stiu exact de unde )... Foarte faini crevetii astia, astronotusii mei sigur s`ar bucura de ei mi`ar fi placut si mai mult poza asta daca era mai clara dihania dar ma gandesc ca e foarte greu asta ... oricum superbe
Ma bucur ca-ti plac pozele . Te referi la constiinta lui pinochio ? Mai mult de atit nu am putut cu poza. Gindeste-te ca " gindacul " are 1 cm. Apoi e in spatele radacinii , deci teoretic ea intra in focus . Plus ca a fost chestiune de secunda .
Sint frumoase la a doua cum zici detaliile pietrelor plus ca merge fain rosul crevetelui cu griul pietrelor .