Salut! nu am mai postat in ultima vreme mai nimic deoarece totul merge ok! din "vina" acestui forum ...
Dar am mici probleme cu reproducerea speciei Rasboras!!! ...
am un acvariu complet echiat de 50 L Aquadream ... temperatura apei este de 26 grade. si luminozitate de aprox: 25W ...
Am observat un comportament ciudat la cei 5 rasboras pe care ii am, unii dintre ei stau cu burta in sus sub diferite frunze ale unei plante si se aduna toti gramada si tremura ... (probabil depun icre) am mai observat de vreo 3 ori ca raman in urma lor cate 10-15 icre ... care sunt partial mancate de catre neoni ... iar cele care reusesc sa cada pe fund intre plante or sa fie mancate de sanitari (2 cory)...
Ce sfat imi dati pt. inmultirea lor .... am cautat dar n-am gasit mare lucru ...
1. sa ii separ in alt acvariu .... nu cred ca le pot oferi conditiile din cel principal
2. sa ii separ intr-o maternitate?!?!?!? ... cred ca vor si stresati i nu prea au spatiu
va rog daca poate cineva sa imi dea o sugestie ... v-as multumi
sau macar ce as putea face la urmatoarea reproducere ...
as atasa poze dar nu le pot uploada pe galeria foto
harry-ab18/02/2009 20:39:34
Subject:
harry-ab
Member
IP:
In mod sigur acvariu plantat, separati reproducatorii, preferabil doar doi dintre ei. Urmaresti cu atentie si dupa depunere scoti parinti. La comun slabe sanse sa vezi vreun puiut de rasbora....