[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Reproducere Rasboras cu probleme  XML
Forum Index » Cyprinidae
Author Message
mittzuc
Junior member

IP:

Salut! nu am mai postat in ultima vreme mai nimic deoarece totul merge ok! din "vina" acestui forum ...

Dar am mici probleme cu reproducerea speciei Rasboras!!! ...
am un acvariu complet echiat de 50 L Aquadream ... temperatura apei este de 26 grade. si luminozitate de aprox: 25W ...

Am observat un comportament ciudat la cei 5 rasboras pe care ii am, unii dintre ei stau cu burta in sus sub diferite frunze ale unei plante si se aduna toti gramada si tremura ... (probabil depun icre) am mai observat de vreo 3 ori ca raman in urma lor cate 10-15 icre ... care sunt partial mancate de catre neoni ... iar cele care reusesc sa cada pe fund intre plante or sa fie mancate de sanitari (2 cory)...

Ce sfat imi dati pt. inmultirea lor .... am cautat dar n-am gasit mare lucru ...
1. sa ii separ in alt acvariu .... nu cred ca le pot oferi conditiile din cel principal
2. sa ii separ intr-o maternitate?!?!?!? ... cred ca vor si stresati i nu prea au spatiu

va rog daca poate cineva sa imi dea o sugestie ... v-as multumi
sau macar ce as putea face la urmatoarea reproducere ...

as atasa poze dar nu le pot uploada pe galeria foto
[Yahoo!]
harry-ab
Member

IP:

In mod sigur acvariu plantat, separati reproducatorii, preferabil doar doi dintre ei. Urmaresti cu atentie si dupa depunere scoti parinti. La comun slabe sanse sa vezi vreun puiut de rasbora....
[Yahoo!]
x_tziby
Junior member

IP:

intrebare stupida...cum se deosebeste un mascul de o femela de rasbora?
[Email]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

x_tziby wrote:intrebare stupida...cum se deosebeste un mascul de o femela de rasbora?

Uite aici.

Forum Index » Cyprinidae
Go to: