[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Planta: mi-o puteti identifica va rog?  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
gengiskhan
Moderator
[Avatar]

IP:

De cateva zile am observat aparitia acestei... plante in acvariu.

Imi puteti spune si mie cu ce am de-a face? O stiu, am mai avut-o, stiu ca creste foarte foarte repede (acu 2 zile era numai una), dar nu stiu cum se numeste.

Planta in cauza:
image

(evident, e vorba despre cele de suprafata, cu frunze mici)
[WWW] [Yahoo!]
calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

Lemna minor....scoate-o repede ca iti va fi greu sa o mai controlezi mai incolo.

http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=12817
[Email]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

gengiskhan wrote:De cateva zile am observat aparitia acestei... plante in acvariu.

Imi puteti spune si mie cu ce am de-a face? O stiu, am mai avut-o, stiu ca creste foarte foarte repede (acu 2 zile era numai una), dar nu stiu cum se numeste.

Planta in cauza:
image

(evident, e vorba despre cele de suprafata, cu frunze mici)

Sau lintita, mai pe romaneste. Vezi ca de la o frunzulita, miine mai apar inca 20 Si in loc de pesti, parca te vad cu un cird de rate. Asa ca aduna cit poti si inca repede, ca se va extinde pe toata suprafata acvariului, umbrind celelalte plante.
gengiskhan
Moderator
[Avatar]

IP:

Dolly wrote:Si in loc de pesti, parca te vad cu un cird de rate.

Cum spuneam, am mai avut de-a face cu asa ceva la inceputurile mele de mult uitate intr-ale acvaristicii. Si atunci se intinsese intr-adevar pe toata suprafata acvariului. Dar am "scapat" de ea mai mult fara sa vreau introducand in acvariu o pereche de ... severum. Intr-o saptamana nu mai era absolut nimic! Au mancat-o pe toata!

Pe de alta parte - nu dati in mine - da' intr-un fel imi place. :p Totusi o sa o scot ca sa nu ajung sa cresc rate, dupa cum spune Dolly.
[WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: