[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Molly Umflatura alba.  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
Fir3Splitter
Member

IP:

Mai de mult (mult= cateva luni) am observat la un Molly ca avea o umflatura alba sub ochi. Am fugit repede sa iau ceva sa il separ, cand m-am intor nu mai avea nimic.

Astazi dimineata am cercetat acvariul si am constatat ca trebuie taiate plantele Nimic suspect la pesti. Am taiat plantele..facut ordine pe acolo etc..etc. Nu am schimbat apa. Acuma seara cand am ajuns am observat la acelasi molly aceeasi pata ce am observat-o si mai de mult. Stiu ca la acelasi pentru ca ii singuru cu coada rotunda asa de mare. Lumina sa stins la 10...eu umbland am speriat pestii...nu mai este pata. Se vede pe piele la peste o urma dar buba nu mai este.

Am cautat si la JBL si la mai multe site-uri unde au poze cu boli, ciuperci etc si nu am vazut nimic identic. Pata...umflatura...ii in afara de dimensiunea capatului de la la acu de gamalie (bila aia). No3 pe la 25ppm, No2 - 0; nu vad de la ce sa fie probleme. Acvariu plantat.

Pareri? Rog seriozitate.

Forum Index » Vivipari
Go to: