[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
black molly  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
snackattack
Junior member

IP:

sal tuturor! am 3 molly ( 2 femele si 1 mascul) si dupa cum am observat eu ambele sunt gestante. femelele masoara una cam 5 cm si una cam 4 cm, dupa cum am stat eu cu linia pe langa acvariu ). aia mare de cateva zile pana in prezent a facut ditamai burta si nu mai suporta masculu, acu vad ca nici cea mica nu mai suporta masculu( fuge de el ) . am cumparat o maternitate daia dubla(10 lei) dar, intrebarea este: cand sa pun femela in maternitate? e vre`un semn in afara de burta ? ca sa nu o tin la"inchisoare" pana fata. Sau e masculu prea viril si nimfoman !!!
astept reply-uri cat mai repede ca la molly nu mi`a fatat niciodata, la guppy am pui deja
[Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

snackattack wrote:sal tuturor! am 3 molly ( 2 femele si 1 mascul) si dupa cum am observat eu ambele sunt gestante. femelele masoara una cam 5 cm si una cam 4 cm, dupa cum am stat eu cu linia pe langa acvariu ). aia mare de cateva zile pana in prezent a facut ditamai burta si nu mai suporta masculu, acu vad ca nici cea mica nu mai suporta masculu( fuge de el ) . am cumparat o maternitate daia dubla(10 lei) dar, intrebarea este: cand sa pun femela in maternitate? e vre`un semn in afara de burta ? ca sa nu o tin la"inchisoare" pana fata. Sau e masculu prea viril si nimfoman !!!
astept reply-uri cat mai repede ca la molly nu mi`a fatat niciodata, la guppy am pui deja

Daca ai maternitate, nu inteleg ce mai astepti? Pune femelele acolo si asteapta momentul cel mare daca vrei pui. Asta daca esti sigur ca sunt gestante, normal. Ce semne vrei sa mai vezi, in afara de un abdomen proieminent? Asta exceptind faptul ca poate le-ai dat prea multa mincare si sunt grasute. Puii oricum nu se pot vedea, avind in vedere ca sunt negre, nu "transparente" ca femelele de guppy.
snackattack
Junior member

IP:

faza cu notatu e '' smart" nu`mi dadea prin cap . asa voi face
[Yahoo!]
snackattack
Junior member

IP:

mi-a fatat o femela molly(aia mai mica) 7 pui ; acu astept si pe cealalta
[Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

snackattack wrote:mi-a fatat o femela molly(aia mai mica) 7 pui

Sa-ti traiasca! Si la mai multi!

(Sper ca ai notat data in calendar. ). Acum poti sa o pui impreuna cu masculul cel feroce.
mittzuc
Junior member

IP:

Scuze ca poastez aici si nu fac un topic nou!!! am 2 black moly o femela si un shmecher ... femela sta la loc mai intunecos la suprafata si pe langa incalzitor + inotatoarea dorsala o tine lipita de corp si coada stransa ... fata de mascul ... (cand acesta apare prin preajma pare cat de cat agresiva)
burtica ei este un pic mai umflata decat cea a masculului ... posibil gestanta ...
Ar trebui sa o pun in maternitate?! ... (cred ca este vb. de aceeasi matrnitate ca a lui snackattack)

faza e ca nu imi pare foarte grasa!!!! daca bag "dupa gratii" si o las asha nu o afectez?!?!?
[Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

mittzuc wrote:daca bag "dupa gratii" si o las asha nu o afectez?!?!?

Ba da...mai ales din punct de vedere moral...se va simti marginalizata.

Forum Index » Vivipari
Go to: