[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Donez un SAE (marisor)  XML
Forum Index » Donatii
Author Message
danyer
Member

IP:

ATENTIE: bagati-l in carantina!

Explicatii:
astazi a murit betta din acvariul lui (30 litri). Ciudat ca a murit, deoarece de 5 luni nu a intrat nimic in acvariu care sa fi adus vreo boala. Poate nu i-a placut apa (am schimbat 1/3 apa cu apa care a stat la declorinat doar 12 ore (shit!)).

Tot astazi m-am decis sa scot un SAE din cei 2 pe care-i am in acvariul mare (240 litri). M-am mai decis si in alta zi, dar nu am reusit sa-l prind (nu pot sa-l alerg ca raman fara plante). Astazi am avut noroc. Am introdus mingiocul (sau cum ii zice) in acvariu, pentru acomodare. Dupa 30 de minute, SAE a venit la mancarea din fata mingiocului si l-am prins. L-am bagat in acvariul mic, unde murise beta. L-am scos din acvariul mare pentru ca se certa cu celalalt si tulbura linistea. De neoni (20) sau de ancistrus (pereche) nu se lua, doar de prietenul lui, celalalt SAE.

Asa ca il donez. Doritorul trebuie sa vina la mine acasa cu un recipient corespunzator. SAE are cam 10 cm. O data ajuns in casa doritorului, e bine sa-l puna la carantina. Nu cred sa fi fost o boala introdusa din exterior in acvariul cu betta, deoarece nu a intrat nimic in el de 5 luni (doar apa si mancare Hikari Betta Gold). Carantina nu strica, dar trebuie sa aveti acvariu corespunzator.

Gata, am terminat nuvela. Sa vedem cine se inscrie
danyer
Member

IP:

S-a dat, multumesc, se poate inchide.

Forum Index » Donatii
Go to: