[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Pareri filtru Tetratec ex700  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
grammy
Junior member

IP:

As dori sa il folosesc pe un acvariu de 160-200l maxim...ce sfat imi dati? ca si calitate cum se preteaza? scurgeri, zgomot, putere...
m_3
Senior member
[Avatar]

IP:

Din punctul meu de vedere se preteaza foarte bine. E silentios (eu dorm cu el in camera dar nu il aud deloc), are debit destul de bun si pana acuma nu mi s-a intamplat niciodata sa imi picure sau sa am vreo problema cu el.
Lofty
De-al casei
[Avatar]
IP:

grammy wrote:As dori sa il folosesc pe un acvariu de 160-200l maxim...ce sfat imi dati?
Depinde de ce ai de gand sa tii in acvariu (plantat, cichlidae, carasi, creveti etc). In general ar fi numai bun. Acvariul low-cost de 110 litri din galeria mea e dotat cu un astfel de filtru.
grammy wrote:ca si calitate cum se preteaza?
Raportul calitate/pret e foarte bun pentru acest filtru. Materialul si calitatea executiei nu dau senzatia de ieftin.
grammy wrote:scurgeri,
Foarte rare la acest model (ar trebui sa fii ghinionist).
grammy wrote:zgomot,
Se poate dormi cu el in camera.
grammy wrote:putere...
Debitul real e cam la 70% din cel declarat.

Dupla & Dennerle - 360 l si Malawi - 550 l
dadu
Member
[Avatar]

IP:

eu am un 600, am mai avut anterior un JEBO, cand am luat Tetratecu am ramas placut impresionat de calitate, accesorii, silentiozitate, net superior.
[Email]
calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

Si eu am un 1200...foarte bun!!!Absolut nici o problema la acea mult hulita garnitura, chiar daca a stat uscat toata vara! Cum l-am repus in functiune, cum si-a dat drumul de parca ar fi functionat totdeauna: silentios, jet puternic. Bun ! Nu se compara cu "alte" filtre asiatice, ca sa nu nominalizez!!! Bun, unii vor zice ca si ele (Tetratec), si Eheimurile sunt 100% fabricate tot in Asia...asa o fi, dar va spun eu un lucru: Frontline-ul, solutie ptr pureci la catei (unii stiu despre ce e vorba), nu se compara calitatea celui gasit pe piata romaneasca, cu calitatea celui existent in Germania!!!Desi e produs in acelasi loc!!!
[Email]
andras
Senior member
[Avatar]

IP:

Am un Tetratec de 700, sunt foarte multumit de el. E silentios, design bun, filtrare biologica satisfacatoare.
Singura problema deja mentionata si de Lofty, nu cred ca au debitul semnalat.
Pacat ca s-a scumpit putin.

galeria mea
[Email] [WWW]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

minnardy wrote:Eheimurile sunt 100% fabricate tot in Asia...asa o fi
Am cumparat dintr-un magazin din Baia Mare o canistra Eheim saptaminile trecute si scrie "Made in Germany" pe ea :p .

Poze: smilie ... Poze cu plante
Fir3Splitter
Member

IP:

Si eu am un Tetratec EX 700. Sunt foarte multumit de el. Legat de zgomot se aude doar apa cum curge prin el daca stai cu urechea langa filtru. In rest pot sa zic ca dorm in camera cu el si nu il aud. Ca sai filtru isi face treaba foarte bine. Nu am avut probleme cu el sa curga.

Dezavantajul legat de debit...nu stiu daca ii chiar asa mare dezavantaj. Adica din cate stiam, cu cat apa trece mai greu prin medile filtrante...cu atat filtrarea biologica este mai buna.
andras
Senior member
[Avatar]

IP:

Fir3Splitter wrote:Dezavantajul legat de debit...nu stiu daca ii chiar asa mare dezavantaj. Adica din cate stiam, cu cat apa trece mai greu prin medile filtrante...cu atat filtrarea biologica este mai buna.

Da, asta-i drept.
Pentru ca totusi sa am si o miscare satisfacatoare a apei, l-am compensat cu un powerhead.

galeria mea
[Email] [WWW]
calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

Porcu wrote:
minnardy wrote:Eheimurile sunt 100% fabricate tot in Asia...asa o fi
Am cumparat dintr-un magazin din Baia Mare o canistra Eheim saptaminile trecute si scrie "Made in Germany" pe ea :p .

Pai, si pe ale mele, scrie pe toate, acelasi lucru...si am 3. Dar no, sunt sustinatori ferventi ai filtrelor asiatice care afirma (probabil datorita copiilor de Eheim a filtrelor respective) ca si Eheimurile sunt fabricate tot in Asia (China). Personal eu ma indoiesc, dar am vazut produse facute in Romania pe care se scrie clar made in italy.
[Email]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

minnardy wrote:am vazut produse facute in Romania pe care se scrie clar made in italy.
Tare de tot .......

Nu cred ca Eheim isi permite sa-si minta clientii in asemenea fel.

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: