[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
cumpar killie  XML
Forum Index » Killie
Author Message
mareus
Junior member

IP:

daca-mi amintesc bine, exista posibilitatea( citita de mine undeva, odinioara) de a face comert cu oua de killi, in niste plicuri speciale....
exista cineva care a cumparat din europa ,de undeva?
e dragut sa-mi spuna??
multumesc

do something
[Email]
g.g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

http://www.killie.world-net.ro/

Just for fun!
www.REEF.ro
[WWW]
mareus
Junior member

IP:

multumesc gg
incepe sa-mi vina inima la loc...

do something
[Email]
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

mareus wrote:incepe sa-mi vina inima la loc...
si mie incepe sa-mi vina inima la loc...slava Domnului constat ca ai preocupari diverse si nu ramai strict cantonat la banalii de p`acum kully, labeo si macrognatus
Cu atat mai mult m-am calmat cu cat de la "amenintarile" privitoare la
mareus wrote: urmatorul meu post va fii: cum am reusit sa scot (acum 4 ani) pui de la kully...
ai scris mai multe posturi, nu s-a mai intamplat nimic, si ne lasi la fel de nestiutori in reprodusul celor 3 specii mai sus mentionate precum l-am lasat noi pe colegul aradean in cel al discusilor...
Fire sensibila insa m-am gandit totusi sa iti fac o recomandare calduroasa vis-a-vis de cerinta ta si sa nu te las asisderi cu ochii`n soare. Uite pe la baietii astia, sunt peste gard, in cehia si au marfa buna daca ajungi de stai de vorba cu ei. Nu te lasa impresionat de faptul ca au doar un CD de vanzare...au legaturi conexe in lumea crescatorilor de killi si astia cand zic ca au reprodus ceva chiar o fac pe bune.
Vezi ca acolo nu tine cu figura Pinochio :p
TA PUPA SI SANDU :-P

P.S. Dupa cum spuneam intr-un post anterior "cat sunt inca pe asteptare" sper sa mai am motive sa afirm ca " mi-as pleca palaria in fata ta"...

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
mareus
Junior member

IP:

pur si simplu nu am avut timp pentru acest post, si acum sunt grabit,dar ma tin de cuvant, promit
e trist ca nu ma credeti, voi repeta experientra si voi face poze
pana atunci, maine pun postul promis
si voi incepe cu kuhlli.
pentru inceput va spun ca am folosit extras de glanda pituiara si gonadotrofina corionica
va pup

do something
[Email]
mareus
Junior member

IP:

era sa uit, acum am primit de la sor-mea din state un produs de-al lorsi cred ca va fi mai eficient decat glanda ce crap,mai usor de dozat si de injectat.
din hipofiza se face o suspensie care infunda acele de seringa

pe maine, promit, si chiar sper ca va intereseaza.

do something
[Email]
g.g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Celor ce nu au inteles anumite "chestii" din postul de mai sus le recomand urmatorul articol: Hormonii - informatii generale

Si link-ul acesta e interesant.

Just for fun!
www.REEF.ro
[WWW]
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

mareus wrote:...e trist ca nu ma credeti, voi repeta experientra si voi face poze
pana atunci, maine pun postul promis
pentru inceput va spun ca am folosit extras de glanda pituiara si gonadotrofina corionica
va pup

Nu-i vorba de tristete, e vorba doar de ce ti-a scris si koala...
Despre hormonii folositi, pana acum nu ai spus nimic nou caci iti pot arata un post de pe forumul vechi unde Leo indica prima varianta si eu pe a doua apropos de incercarile facut in domeniu.
Astept concentratii , cantitate injectata/gr.corp, grosime ac, randament, "pierderi colaterale" (eventual paralelism cu moralitate act), unde ai dat progeniturile de nu am reusit sa aflam nimic pana acu`(dupa cum iti scria si chitron) iar in final o sa inchid aici discutia ca sa nu suparam pasionatii de aceasta sectiune cu discutiile noastre pe un subiect ce nu face "obiectul muncii de aici".
Iti repet ce ti-am scris si prima data, nu o lua ca pe un atac personal, pune-o pe seama mirarii ca nu am auzit pana acum de asa reusite in lant. M-as bucura sincer ca realitatea acvariilor tale sa ma contrazica si fara a te simti cumva amenintat de afirmatia noastra chiar vom fi nerabdatori spre a citii cele ce le vei scrie.
In rest ca sa leg un pic topicul meu si de sectiune chiar te sfatuiesc sa iei legatura cu cei din link-ul indicat, sunt oameni seriosi
Daca consideri ca e cazul sa redeschid topicul, nemultumit de turnura luata si de raspunsurile primite la intrebarea ta contacteaza-ma te rog pe pm si iti garantez tot sprijinul meu si redeschiderea sa.
Ca o sugestie gasesti pe forumul asta precum si pe adresa indicata de g.g. doi pasionati in domeniu Dan Rasiga(indiscutabil cel mai pasionat a la long) si Batracianus.

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI

Forum Index » Killie
Go to: