[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
difuzor de co2  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
ulyse
Junior member
[Avatar]

IP:

pentru cei cu filtre externe ... cateva spire de furtun pe retur dizolva destul de bine CO2-ul (introdus printr-un T imediat la iesirea din filtru)
fishyman
Membru de baza
[Avatar]
IP:

Rog pe cine are in casa un difuzor (flipper) ca aceasta sa posteze o poza cat mai mare si din mai multe pozitii, ca vreau sa construiesc una si nu prea inteleg cum vin lamelele din interior.

Mersi anticipat.
image

acvariul meu
[Email] [WWW] [Yahoo!]
vlad.a
Member
[Avatar]

IP:

Salutare,
vreau sa folosesc filtrul intern pt difuzarea co2-ului in felul urmator ... bule fine (filtru de tigara) pe care le produc acum sa le bag langa filtru astfel sa fie trase de acesta prin mediile filtrante si mai apoi eliminate in apa (sper eu cat mai marunte, sparte de rotor)... Nu am pus ideea in practica inca pt ca am o MARE temere... filtrul este un eheim 2402 si n-as vrea sa-l stric. In sensul ca n-am auzit sa fie co2-proof. Alta temere e legata de eventuale pagube aduse bacteriilor fixate pe mediile filtrante ...

Sper sa nu supar pe nimeni ca postez aici si nu mai deschid alt topic.

Va salut.

Acvariile mele: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15728.page#137004 & http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20/14003.page#141253
[Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Pai filtrul nu prea are de ce suferi, poate doar bacteriile sa protesteze violent daca primesc prea mult CO2. Mai bine faci in asa fel incat bulele de CO2 sa fie angrenate de curentii produsi de iesirea filtrului

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: