[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
greseli majore  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
adios_adi
Junior member

IP:

Ma numesc Adi am un acvariu minuscul de 28 litri cu filtru interior si am facut toate greselile ce se pot face si acum toti pestisorii sunt bolnavi si mor 3-4 pe zi. Greselile principale din cate am citit pe forum:
-suprapopulare 22 pesti
-nu am tinut in carantina pestii noi
-am cumparat din fiecare specie de pestisori cate doua fara a tine cont de compatibilitate(cei de la pet shop au fost bucurosi fara explicatii)
-nu am ciclat apa
-probabil multa mancare
As vrea sa ma corectez cumva dar pe moment mi se pare complicat,avand doar doua pet shopuri in tot orasul Oradea si nu foarte saritori cu un sortiment limitat .
Sper totusi cu ajutorul vostru sa reusasc ceva.
adrian_bc
Junior member

IP:

Ai mult prea multi pesti acolo, mai scapa de ei, si sa pastezi specii care nu se fac mari: guppy, neoni, corydorasi.

Inainte sa cumperi un peste documenteaza-te despre el: la ce dimensiuni ajunge, la compatibilitati, daca e peste de card sau nu.

Mancare de doua ori pe zi, cat poti lua intre 2 degete.

Acvariul e mic, incearca doua schimburide apa pe saptamana de 5 cate 5L fiecare.

Citeste pe forum in continuare si o sa gaseste toate informatiile de care ai nevoie.
mosu
Administrator
[Avatar]

IP:

Vad ca ai gasit singur raspunsurile, daca corectezi greselile probabil ca o sa mearga bine acvariul.
[Email] [WWW]
mosu
Administrator
[Avatar]

IP:

http://www.pbase.com/plantella/image/57947075

adica cam ce poti sa faci in 28 litri ;)
A se observa densitate de pesti /litru
[Email] [WWW]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: