[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
inceput cu stangul  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
adios_adi
Junior member

IP:

Ma numesc Adi am un acvariu minuscul de 28 litri cu filtru interior si am facut toate greselile ce se pot face si acum toti pestisorii sunt bolnavi si mor 3-4 pe zi. Greselile principale din cate am citit pe forum:
-suprapopulare 22 pesti
-nu am tinut in carantina pestii noi
-am cumparat din fiecare specie de pestisori cate doua fara a tine cont de compatibilitate(cei de la pet shop au fost bucurosi fara explicatii)
-nu am ciclat apa
-probabil multa mancare
As vrea sa ma corectez cumva dar pe moment mi se pare complicat,avand doar doua pet shopuri in tot orasul Oradea si nu foarte saritori cu un sortiment limitat .
Sper totusi cu ajutorul vostru sa reusasc ceva.
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Citeste pt inceput Ghidul incepatorului si Ciclul azotului.
Intros
Senior member
[Avatar]

IP:

Un acvariu de 28 litri este foarte greu de echilibrat chiar si pentru persoane mai avansate, iar in al doilea rand vei realiza ca vrei sa faci (eu asa sper) mai mult decat un bol cu 2 pesti (OK, 22 de pesti in cazul tau... ), pentru ca adevarata acvaristica ineamna mult mai mult si mai ales posibilitatea de a avea in casa ceva foarte frumos. Sfatul meu - pastreaza acest mic acvariu pentru carantina, spital si cumpara unul de min 80 litri in care chiar poti sa realizezi ceva. Pestii sunt ultimii care trebuie achizitionati dupa ce ai gandit bine ce vrei in final de la acest acvariu si ce ( si mai ales cati) poti tine in acvariu. Arunca un ochi la link-urile de la acvarii de vis sa vezi unde se poate ajunge in acvaristica de apa dulce si sigur iti vei dori mai mult decat bolul de 28 litri...

Acei care cer minuni nu se indoiesc ca ei cer naturii intreruperea minunilor ei.

Forum Index » Despre noi
Go to: