[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
reparatie lampa led  XML
Forum Index » Hardware
Author Message
Danila
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Am lampa popbloom shanon 16 de 30 watt care nu mai functioneaza-concret nu mai poate fi controlata, se aprinde cum vrea ea ,ledurile par ok,ideea este daca stie cineva daca poate fi adusa pe drumul cel bun si de ce ar fi nevoie(in afara de una noua ).
opincarul
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Scoateti mufele si dati cu un spray pentru contacte electronice.
Nu stiu cum arata controllerul pentru S16, dar la Turingul meu e usor de desfacut. Si in interior ar trebui sa dati cu spray pentru contacte, la tot ce e mufa. Am patit ceva asemanator la o pompa de valuri, dar mi-am dat seama prea tarziu despre ce este vorba si a crapat!

Mama prostilor e mereu gravida!
Danila
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Desi nu am cunostinte de electronica, am desfacut lampa am curatat pe ici pe colo dar degeaba,ma gandesc ca este ceva legat de partea de control, deoarece ledurile par ok.Am cautat prin oras un mester si bineinteles ca n-am gasit.In concluzie o pot considera pierduta .Partea proasta e ca pe la mazinele online au niste preturi care m-au facut (cel putin pe moment) sa renunt la ideea unei alte lampi destepte.

Forum Index » Hardware
Go to: