[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariu din plexiglas  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
negoita.alecs
Member

IP:

Salutare tuturor! A trecut ceva vreme de când nu am mai venit cu întreb?ri stupide a?a ca am sa încep a?a: ce adeziv sa folosesc pentru lipirea unui bazin de plexiglas, bazinul nu va avea Pe?ti sau alte vie?uitoare in el in schimb va avea apa. In cele din urma o sa devin? material didactic. Dc plexi? Pai tocmai pr ca este usor ?i poate fi mutat de colo colo. Deci...ce tip de adezivi sa folosesc pentru lipirea unui bazin din plexiglas de tip XT (extrudat)
Humbert
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Salut
Intreaba la baietii astia cu ce se lipeste
http://www.monsmedius.ro

Eu la ei am intrebat si au fost foarte de treaba, doar ca am uitat.
In romania nu prea se fac acvarii de plexi, deci nu prea stim.

koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Teoretic, plexiglasul se lipeste cu o solutie bazata pe cloroform (asta dizolva materialul si "sudeaza" cele 2 bucati).
Practic, cine ti-a vandut placile de plexi tre' sa stie / sa vanda si adeziv... vezi pe la agentiile alea care lucreaza cu "publicitate stradala" si care fac diverse casete luminoase.

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
negoita.alecs
Member

IP:

Am inteles! Multumesc frumos, cat despre tehnica de lipire, exista cateva ponturi ce le-as putea primi ?

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: