[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Betta Splendens  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
HelloX
Unripe member

IP:

Salut. Am tot citit pe internet informatii despre acvarii si despre pestele Betta Splendens.
Vreau un acvariu pe birou , m-am orientat putin :
https://m.emag.ro/miniacvariu-dublu-ista-betta-fish-4719856839264/pd/DQVWPJBBM/

Substrat si plante (naturale) cumpar de la petshopul din apropierea zonei in care locuiesc
Ce parere aveti de acvariul de mai sus mie imi place mult..
GeoCri3772
Member

IP:

Si mie mi-a facut cu ochiul odata acvariul ala dar e cam mic , din ce am vazut are 2 litri (chiar daca nu scrie in descriere cati litri are , scrie ce dimensiuni are ) si fiind impartit in doua fiecare Betta va avea ....... un litru ,plus substrat si plante mai are loc ..... cat un om într-o toaleta publica .
BehindTheLens
Unripe member
[Avatar]

IP:

Am vazut multe acvarii de genul pentru Betta. Sunt frumoase asa la prima vedere, dar nu sunt adecvate pentru cresterea unui peste.
Cumva s-a propagat mitul asta cum ca pestii Betta ar putea trai in acvarii foarte mici pentru ca in mediul lor natural pot rezista mult in baltoace mici de apa, dar asta se intampla in perioada de seceta si e un mediu temporar.
Un Betta are nevoie de un acvariu de minim 5L si incalzitor (asta daca temperatura camerei nu e maricica si constanta).

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: