[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
ochi umflat la velifera  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
aqva
Member
[Avatar]

IP:

salutare, am o mare problema: azi la hranire am observat un ochi umflat f rau si oarecum albit un pic!!! ce sa fac? e printre pestii mei preferati! daca imi puteti spune cam ce remedii ar fi, am sa incerc sa fac si o poza, m-am chinuit cam 30 de minute si nu am reusit pentru ca nu sta deloc linistita!

am schimbat cam 15 litri de apa joi, iar acvariul are 80 de litri de apa in el acum (am citit ceva p forum cu nitratii)

ceilalti ocupanti nu par a avea ochii umflati

Dubito ergo cogito;cogito ergo sum.
aqva
Member
[Avatar]

IP:

dupa ce am reusit sa-mi vindec "baloana" acum boala a lovit din nou de asta data intr-o femela de velifera normala (nu balon) si arata f rau ceva de genul oricum o sa vedeti si singuri in imagini, va rog daca puteti sa ma ajutati... as vrea sa termin odata pentru totdeuna cu boala asta din acvariu

ceeace ma intriga este de ce nu-i ataca pe toti boala si mai ales de ce guppy nu se imbolnavesc?

data trecuta am scapat de boala printr-o baie de scurta durata cu verde de malachit si cam 5 zile la 30 grade Celsius, acum am ales sa pun direct in acvariu verde de malachit 30 de picaturi la 10 litri

sa va mai dau detalii: 80 litri apa, 27 grade Celsius, aerare si filtrare 24/24 7/7, schimburi de apa 20 de litri o data la una sau 2 sapatamani si schimburi mai mici intre, sunt 2 corydoras mici, 7 velifera normali si 3 balon, 5-6 guppy, si incepand de azi cam 15 pui de velifera pe care din pacate nu-i pot transfera in acvariul cu pui pana nu termin cu boala asta , mancare primesc granule(troco) si fulgi(sera-vipan)

image

image smilie

aqva
Member
[Avatar]

IP:

rezolvat cu schimburi de apa si cu temp crescuta cred ca era si de la nitritii din apa

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: