[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Primul marin "calumea"  XML
Forum Index » Bazine mici si medii
Author Message
Lucian Jitaru
Membru de baza

IP:

Danila wrote:Impresionant,mai exact ce tip de piatra(banuiesc ca e sintetica)?.Arata bine .Daca vrei sa arunci piatra veche ,am eu un sac de gunoi .Spor la treaba!

Bine ca am uitat sa scriu
Piatra este Marco Rocks Reef Saver Coralline + ceva hibrida cu shelf de la acelasi producator. Am gasit la aqua-life .
Este piatra naturala, scoasa din recifuri uscate si apoi vopsita.
Piatra de la baza este aceeasi doar ca nevopsita (n-am gasit) si taiata perfect dreapta, ca sa o pot pune fara emotii direct pe sticla, bazinul va fi un bare bottom.
[Yahoo!]
Danila
Senior member
[Avatar]

IP:

Am citit despre ea ,este frumoasa si oricum arata mult mai bine decat cea alba,mai ales in faza de inceput ,cu timpul se va colora si piatra de baza ,se mai acopera cu corali, dispare contrastul dupa cateva luni.Cu substratul de nisip nu stiu ce sa zic ,eu sunt adeptul substratului ,dar asta nu cred ca este o problema,poti sa-l adaugi sau sa-l scoti relativ usor functie de impresia estetica(fara sa tii cont de rolul in filtrare daca o poti suplini eficient)
ionut_dt
Senior member

IP:

Salutare si spor la noul proiect!
Daca ai de vanzare ceva GSP dala verde-verde, vreau si eu.
Multumesc!

Ionut Dumitrascu

Forum Index » Bazine mici si medii
Go to: