O mica filmare facuta acvariului unde am Betta double tail red impreuna cu 5 cory pygmaeus, multi creveti red cherry, 4 melci tylomelania orange rabbit si multi melci ramshorn
Bettanul s-a decolorat de cateva saptamani la corp, dar nu stiu de ce.....poate batranete poate altceva. In rest este ok si mananca bine.
Am schimbat bettanul...acum avem un Betta halfmoon plakat blue.
Cel rosu care era halfmoon cu aripioare mari s-a decolorat...era apatic etc...nu mai era atractiv deloc asa ca l-am donat unui pasionat din Cluj.
Gasiti aici un video cu acvariul si ocupantii acestuia:
Acesa este acvariul si pestele baiatului meu de 7 ani, deci el alege locatarii aici....bineinteles cu ajutorul/influenta mea
alinutz80 wrote:Am schimbat bettanul...acum avem un Betta halfmoon plakat blue.
Cel rosu care era halfmoon cu aripioare mari s-a decolorat...era apatic etc...nu mai era atractiv deloc asa ca l-am donat unui pasionat din Cluj.
Acesa este acvariul si pestele baiatului meu de 7 ani, deci el alege locatarii aici....bineinteles cu ajutorul/influenta mea
alinutz80, cum se inteleg crevetii cu betta? Crezi ca am vreo sansa sa-i tin impreuna in acvariu de 20 litri? Ma gandesc ca depinde daca betta ii considera intrusi.
This message was edited 1 time. Last update was at 14/05/2022 11:08:07
alinutz80, cum se inteleg crevetii cu betta? Crezi ca am vreo sansa sa-i tin impreuna in acvariu de 20 litri? Ma gandesc ca depinde daca betta ii considera intrusi.
Mai, ce sa zic....cu betta halfmoon rosu care l-am avut inainte tot a fost bine...fara mari probleme.
Dar. acum cu acest betta blue plakat treaba nu e chiar asa......crevetii stau toti ascunsi si ies tare rar....in ultima vreme ies, dar nu mult, am cativa creveti (red cherry) dar nu se simt deloc in largul lor.
Sa nu uitam ca acvariul meu are 54L brut, deci cam 45L net.
Eu nu as recomanda in cei 20L betta cu creveti....dar cu red cherry poti incerca si vei vedea
Mai, ce sa zic....cu betta halfmoon rosu care l-am avut inainte tot a fost bine...fara mari probleme.
Dar. acum cu acest betta blue plakat treaba nu e chiar asa......crevetii stau toti ascunsi si ies tare rar....in ultima vreme ies, dar nu mult, am cativa creveti (red cherry) dar nu se simt deloc in largul lor.
Sa nu uitam ca acvariul meu are 54L brut, deci cam 45L net.
Eu nu as recomanda in cei 20L betta cu creveti....dar cu red cherry poti incerca si vei vedea
Noul locatar Betta imbellis (cel putin sub denumirea asta l-am cumparat) se simte bine de vreo 3 saptamani in noua locuinta.
Are un albastru tare frumos si este foarte pasnic, crevetii ies f des la masa
Mentionez: nu recomanda Betta cu creveti pentru incepatori!
Las si un video, poate va place:
This message was edited 1 time. Last update was at 07/11/2022 14:12:16
Revin aici cu un mic update.....nu foarte fericit, dar noh....
De cateva zile nu l -am mai vazut pe betta ul imbellis prin acvariu, se pare ca a disparut total pt ca nu am vazut nici daca e mort sau ce e cu el...e posibil sa fi murit si sa l fi mancat melcii si crevetii, e posibil.
Adevaru' e ca in ultima vreme avea aripioarele retrase, dar nu parea a fie bolnav...nu stiu ce s-a intamplat cu el. Nu il mai vad in acvariu de multe zile....deci, clar a murit si a disparut....
ASA CA, impreuna cu piticu meu de 8 ani, am decis sa luam alt betta...si am vazut pe un grup de acvaristica, asta din poza...am zis clar ca l vreau
Este un betta halfmoon plakat red blue copper dragon, dar poza e de la vanzator, astept sa ii fac eu poze la mine in acvariu.
This message was edited 1 time. Last update was at 23/02/2023 13:34:47
A aparut "moda" cu Betta astia. Nu mai sunt in tendinte aia clasici, din magazine.
Am si eu un plakat dasta. Insa mare atentie când îl cumperi. Unii îsi schimba culoarea in timp.
În august (ultima poza)asa arata.
This message was edited 5 times. Last update was at 25/02/2023 12:00:02
Salbaticii sunt greu de gasit, eu am vrut/cautat mbellis dar nu am gasit .....mahachai am gasit dar nu ma incanta asa tare parca. Imbellis imi plac cel mai mult
Hybrid wrote:Ce betta mai ai zilele astea maestre? Am vazut ca au la nevertebrate betta imbellis, alien blue, si mustard, ti-a trecut vreunul din asta prin mana?
Si daca tot esti versat in subiectul betta, femelele deobicei sunt mai fade presupun?
Acum nu am niciunul ca mi a murit ultimul....si nu am mai luat...cei de la nevertebrate ii stiu, dar inca nu i am incercat...
Intradevar femelele nu au culori asa frumoase ca si masculii.