salut
am o intrebare..am un rhodactis ce se divizeaza din ce cred.
in acea zona sunt 2..cel din fata..problematic..este parintele celui din spate si era mai mare cand era hidratat decat vechiul pui.
acum mai face unul (cred) dar de 2 zile arata asa..puiul cat si parintele sunt foarte desumflati pe zona de divizare. este normal? nu mai stiu cum s-a intamplat prima data
de altfel..pe piatra..sunt anumite pete rosii....nu e cyano..se observa pe zona din mijloc mai mult. tot am vrut sa intreb..ce sunt acele pete rosii. le-am vazut la multa lume.
in legatura cu skimerul..spuma asta este in regula? e mai multa decat de obicei....
salut.
red sea coral pro de la inceput..dar la vreo 50 litri recent (4 schimburi - 1 luna) am folosit red sea simpla..iar din acest weekend am trecut iar la pro caci mi-a venit sarea.
altfel..eu sunt multumit de coloratie dar lumina ce am dat-o la lampa a fost una ...All ON de la Prime..si cum a prins telefonul caci in realitate arata mai bine culorile. nu mi-am scos nikonu la poze ca mi-e mai usor cu telefonul dar poate il bag la o sesiune curand...
acea divizare este normala? nu trebuiau sa fie mai hidratati? sau depun efort la split
acea milka era cu mici probleme de cand am luat-o. e in acvariu de vreo 2 saptamani si avea destule zone albe.
incepe sa se refaca zic eu. sper sa devina ceea ce prezinti tu. din cele stiute/auzite..varfurile albe inseamna crestere. la mine inca n-au aparut..posibil se acomodeaza
archangel82 wrote:acea milka era cu mici probleme de cand am luat-o. e in acvariu de vreo 2 saptamani si avea destule zone albe.
incepe sa se refaca zic eu. sper sa devina ceea ce prezinti tu. din cele stiute/auzite..varfurile albe inseamna crestere. la mine inca n-au aparut..posibil se acomodeaza
cand milka explodeaza in crestere, capata un mov iradiant cu niste varfuri galbene....devine coralul meu preferat. O superbitate !