Acum Alex Veres , am crezut ca esti un domn , dar m-am inselat ! Faza cu aruncatul 2 crengi si 15 pietre m-a dat pe spate si faza cu artistul la fel .Am crezut ca apreciezi munca acvaristilor care isi dau interesul ca un lucru sa iasa frumos....
...Daca erai corect , imi aplecam palaria in fata ta , insa ..... lucrul asta nu se va mai intampla !
Hai sa punem lucrurile in matca lor:
- In primul rand nu inteleg de ce te-ai simtit vizat de afirmatiile mele??? Imi pastrez afirmatia, ferm, si nu vad cu ce poate deranja pe cineva asta(cu atat mai putin pe unul ca tine care esti nou in peisajul aquascapingului) afirmatia ca munca prestat in direct de catre un singur aquascaper este mult mai complicata decat prezentarea unui aquascape la cateva saptamani intr-o poza finala.
Este parerea mea, vine din experienta atator ani si chiar nu inteleg unde ti-e problema. Cred ca o sa afli cat de curand (pe pielea ta) dupa cate stiu
, treaba asta ...si sunt convins ca macar atunci o sa ma intelegi...
In cazul asta s-a dorit o lauda la adresa lui Bogdan si nu o ofensa la adresa altora (incodata nu inteleg de ce ai reactionat tu...te crezi mai cu mot??? sau de ce?) Facand comparatie cu munca unuia (oricare este el-ca sa te linstesc, inclusiv a mea ) daca se lucreaza la un acvariu cateva ore in direct, este cumva mai greu sa atingi un rezultat deosebit decat daca ai lucra la acelas acvariu timp de mai multe zile, poate si cu ajutorul/sfaturile altora, poate si cu o inspiratie fluctuanta de la zi la zi...
Mie mi se pare ca nu este nimic ofensator in afirmatia mea si chiar nu inteleg de ce te-ai simtit cu musca pe caciula. Cred ca un forum intreg isi pune zilnic poze cu acvarii lucrate pe parcursul mai multor zile.
Lumea este sfatuita, de aia intra pe forum, lucrarea progreseaza in final apare ceva mai frumos. Nimeni nu se simte lezat de asta...
- In al doilea rand cum iti permiti sa ma jgnesti pe mine personal spunand ca
"ai crezut ca sunt un domn" ...
adicatelea de ce nu sunt si in ce calitate iti permiti tu sa ma judeci pe mine??? Suntem de aceias varsta, ne-am tocit coatele prin scoli similare, am petrecut timp impreuna sa ne cunoastem si sa-ti dai cu parerea despre mine??? De unde atata lipsa de bun simt?
Din partea mea poti sa ramai si cu
"palaria neaplecata in fata mea" nu am de gand sa am sa ma explic mai mult, pentru ca ma pui intr-un circ ridicol din care nu ma vad facand parte.
Inainte insa sa o iei razna pe un forum public (care by the way are administratori si pe care ii rog sa te avertizeze) ...macar sa intelegem de la ce ti s-a infierbantat mintea...pentru ca ceea ce sctii tu nu are logica.
-In egala masura este rusinos din partea ta sa proliferezi afirmatii depreciative la adresa unui Brand.
Nu cred ca ai nici competenta si dar nici probitatea morala sa scrii tocmai tu toate astea dupa ce in repetate randuri ai lucrat si ai incercat sa ajungi sa lucrezi in cu produsele acestuia.
Nu sunt genul sa ma amestec in toaca cu porcii dar daca iti este necesar am sa-ti reamintesc mutltipele mesaje pe care mi le transmiteai inainte sa te transformi "intr-un simplu om de casa" al altora...de vreme ce asa consideri tu a lucra preferential cu un brand anume.
Iti mai spune ceva mesajul :
"vreau sa merg pe full Dennerle , dar am nevoie de ajutor! "?
Sa inteleg deci ca strugurii sunt acri? Ai gasit o alta vie acum?
dar observ ca esti doar pe interes si daca nu e legat de dennerle , nu este pasiune si nu este frumos
...incaodata esti prost informat.
Un minim de decenta te-ar fi facut, daca singurul tau scop prin aceasta postare, nu era altul decat sa faci scandal si sa te umplii de rusine, sa te informezi, ca in cele cateva zeci de ani de acvaristica pe care le am la pasiv, am lucrat cu cateva Branduri nu numai cu unul.
Jenant sa scrii cele scrise de tine, cand la orice cautare simpla inclusiv o sa vezi articole apreciative scrise despre experientele mele cu firme de renume precum ADA, Dupa sau Aqua Medic.
Cand am timp imi scriu pareri legate de anumite lucrari.
Cand am timp si sunt invitat particip la anumite arbitraje.
Cand mi se cer pareri ...in masura timpului meu liber, pot sa mi le expun. Tine de liberul meu plac si nu de indatorirea mea sa ma exprim legat de alte branduri decat cel pe care acum il desconsideri mai nou acum.
Mi se pare firesc sa-mi aprec opinia asupra unor lucrari sau intrebari ce vizeaza un anumit Brand. Tine de obtiunea mea.
Imi cer scuze in fata lui Bogdan ca i-am poluat topicul cu acest coment
Este singurul lucru decent pe care l-ai scris in postarea ta...dar si asta e cu jumatate de masura caci este pe principiul ...bah te-am violat azinoapte...da` te rog sa ma scuzi...eram beat si nu m-am putut abtine
In alta ordine de idei....sa nu crezi ca s-a intalnit hotu` cu prostu` si nu inteleg de ce provoci tot acest scandal aici. Este rusinos si sa stii ca lumea intelege. Episodul celuilalt scandal starnit pe aici inca este crud.
Te avertizez (inca) politicos sa nu ma mai amesteci pe mine in intrigile si scandalurile voastre suburbane. Stiu ca asta esti pus sa faci, inteleg ca-ti da bine la rating personal, dar hai sa ne vedem fiecare lungul nasului
Pana una alta ai intrat in casa unui om ...si fara sa zici buna ziua, nu este prima oara cand dai cu mucii`n fasole.
Daca pe astfel de scandal iti cladesti tu reputatia ...asta spune totul despre caracterul si... servilismul tau.
valyy_dvd wrote:
trasalica wrote:I-mi -Imi*,puloat - poluat*, aptine - abtine*.
Multumesc trasalica , dar la cat de suparat sunt vazand atitudinea unuia pe care il credeam un exemplu .....nu stiu cum m-am abtinut sa nu injur
...chiar asa la cata educatie dovedesti ca ai, ma si intreb cum de nu ai facut-o...Halal
hadul wrote:Vladimir, te rog linisteste-te Munca ta nu ti-o ia nimeni! Daca ne gandim ca ai 2 locuri I la 2 concursuri diferite, cu 2 sponsori diferiti .... cred ca e suficient
...poate munca nu i-o ia nimeni, dar nici cei 7 ani de acasa, vad cu nu i i-a dat cineva / exact pentru asta:...din cate imi aduc aminte unul dintre sponsorii aiai era brandul ala fara de care se pot face toate lucrurile minunate...
Hai sa ne oprim aici...zic! ...ca stiu aveti de lucru si nici tot Arielu` din lume nu-l mai spala iesirea asta bezmetica.