[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Pesti usor de crescut/ inmultit  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
ferdy
Junior member

IP:

Buna seara, imi puteti sugera niste pesti usor de crescut si de inmultit? Vreau sa subliniez ca nu-mi plac guppy in rest ce pot alege?
Toti vivipari se inmultesc repede sau..? Imi plac pestii tetra/vivipari/sanitari, ce-mi recomandati. O seara placuta!
moisei
Member
[Avatar]

IP:

pai xifo ,moli ..se inmultesc aproape siguri

Apa inseamna viata
severum777
Senior member
[Avatar]

IP:

Dupa parerea mea , unele ciclide precum pelvicachromis , nigro , scalari ,... se inmultesc mult mai repede decat viviparii , dar asta in conditii bune , cory se inmultesc usor , toti viviparii , carasii la mine s-au inmultit foarte bine , betta , prefer sa inmuptesc pestii care depun icre decat vivipari, dar viviparii sunt cei mai usor de inmultit , platy si guppy in special .
ocean
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Da pelvicachromis are si imultirea deosebit de interesanta daca are substrat de nisip fin(pana in 2mm), deci nu pietris! Iti mai trebuie la ei o casuta-o jumatate de nuca de cocos cu o degajare ca o intrare in coliba de indigeni,de fapt tot aspectul jumatatii de nuca te va duce cu gandul la o coliba. Deci absolut kribenzis(pelvicachromis pulcher) sau oricare din familie. mai pui ceva radacina si le place plantat, sunt parinti excelenti au grija de pui pana sunt mari

This message was edited 1 time. Last update was at 09/05/2016 15:49:38

[Email]
severum777
Senior member
[Avatar]

IP:

Le trebuie substrat fin , cat mai inchis la culoare , ca sa poata sa-si aranjeze cuibul , nu stiu de ce prefera culorile inchise , dar pot sa spun ca la mine au depus mult mai linistiti cu substrat negru .

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: