[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Lumina  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Andreasghira
Member
[Avatar]

IP:

Cand plec de acasa peste noapte, cum e mai bine sa las lumina la acvariu, aprinsa sau nu?
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

O priza programabila iti rezolva problema.

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
Andreasghira
Member
[Avatar]

IP:

Nu ma dranjeaza sa o sting de la intrerupator, plus ca se intampla rar sa plec de acasa peste noapte, nu cred ca ar merita investitia
R4du
Member
[Avatar]

IP:

Sal. La leroy merlin au proza programabila cu 7 lei. Eu am luat 3 pana acum si pot apune ca sunt super multumit. Sunt mecanice, nu fac galagie si sunt precise. La 7 lei scapi de o gramada de griji cu lumina iar suma de 7 lei nu se poate numi investitie. Stima

Un geniu este neinteles, dar daca nu te intelege nimeni, nu inseamna ca esti geniu.
[WWW]
Andreasghira
Member
[Avatar]

IP:

Multumesc, ma gandeam ca e mult mai mult de atat (:
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

In general nu trebuie sa aprinzi-stingi lumina asa, la ochi, ci trebuie sa definesti un program de iluminare, in functie de caz si de tipul acvariului.

Daca la un moment dat te hotarasti sa iei o priza programabila, iti recomand una ceva mai scumpa, dar cinstita si de incredere: GEV

https://www.germanelectronics.ro/casa-gradina/instalatii-electrice/comutatoareintrerupatoare-temporizate/prize-programabile-digitale/priza-programabila-digitala-gev-ip20-230-v50-hz-3600-w-554229.html

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: