[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Illuminat acvariu  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
AlinaMova
Junior member

IP:

As vrea sa pun un neon in acvariul meu de 14 l,neonul sa nu fie foarte puternic cam 10 W pentru ca nu am plante naturale in acvariu...Am rasfoit internetul pe toate partile si nu gasesc un neon cu ventuze(nu neaparat impreuna cu neonul) la un pret acceptabil (cam 20-30 lei).Cred ca nu am gasit pentru ca nu stiu pe ce site-uri sa caut si deasta va cer parerile.

Exista si neoane care se baga in priza,fara baterii?Acvariul meu este in bucatarie,pe blat si deasupra am dulapul,pe care vreau sa pun neonul.Langa acvariu sunt 2 prize,una pentru filtru si una e libera.Daca as gasi un neon care se baga in priza,ar fi mai bine,zic eu.

Si ultimul lucru,as putea gasi unul offline,adica gen in dedeman,magazine cu electronice...etc ?
Faye
Senior member
[Avatar]

IP:

http://www.acvamax.ro/product_info.php?cPath=186&products_id=3524&osCsid=evolbho0pcs1saoud6p28av681
Poti s-o pui si in apa si afara. La priza, nu cu baterii.

Bidonul 2016-, Borcanul 2014-2016
375L: 6 scalari, 2 thorichthys ellioti, 2 ancistrusi, 6 ramirezii electric blue, 1 sewellia lineolata, 28 cory panda, trilineatus, davidsandsi, duplicareus
AlinaMova
Junior member

IP:

Este cam scump transportul,dar mersi oricum,ma mai gandesc smilie

This message was edited 1 time. Last update was at 08/04/2016 20:35:43

scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

cauta accesorii pentru acvarii nano la firmele de acvaristica. O sa gasesti ce iti trebuie. Daca vrei neaparat Dedeman ia-ti o lampa de birou cu picior reglabil. O sa gasesti si cu bec economic, dar si altfel de becuri

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]
AlinaMova
Junior member

IP:

Am inteles.Mersi mult scorpion.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: