[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Sfat substrat  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Andreasghira
Member
[Avatar]

IP:

Hello guys, as vrea si eu in viitor sa imi iau niste creveti in acvariu, acum am un betta, 2 neoni, 2 sanitari si un pangasius mic. Substratul il am din nisip si niste pietricele mai mari momentan dar as vrea sa il plantez, ce imi recomandati si de unde as putea sa cumpar? Puteti sa imi dati ceva date de contact ale persoanelor de pe forum care mai vand plante acvatice va rog? I-am dat mesaj utilizatoarei ReBella dar nu imi raspunde. Multumesx anticipat!
severum777
Senior member
[Avatar]

IP:

Ca substrat poti folosi nisip natural spalat bine cu apa rece, pentru plante frumoase poti folosii fertilizare in substrat, la plante precum echinodorus ,cryptocoryne, vallisneria... , dar din cate am auzit nu ar fi chiar stralucita fertilizarea in substrat, nu am incercat nu stiu ce sa zic, fertilizare buna este cea in apa, eu am folosit EasyCarbo si sunt multumit, acum nu nai fertilizez.
Sau poti cumpara substrat fertil, eu am incercat ceva de la tetra , similar cu cel natural 60 de lei 6 litri sau ceva de genu ' , pot sa spun ca plantele s-au dezvoltat bine in el.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: