[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Guppy / Neon !  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
ferdy
Junior member

IP:

Buna ziua din nou, da.. stiu, devin stresant.. Am urmatoarele intrebari!
Am facut rost de un acvariu de 12L!
Vreau sa stiu pentru pestii Guppy / Neon, cum ar trebuii sa "modelez" acest acvariu?
1.Ce nisip, pietris sa pun?
2. Ce plante/decoratii sunt ideale?
3. Cati membri sunt ideali?
4. La cei 12 L cati pesti din aceasta specia pot detine maxim?
5. Cum le pot oferi un mediu excelent pentru ei?
6. Pot sa tin impreuna aceasta specie?
Va rog frumos, nu va suparati.. Nu am gasit raspunsurile exacte la intrebari pe sfantul "goagal"
Va multumesc din suflet!

This message was edited 2 times. Last update was at 06/01/2016 19:22:46

geani
Membru de baza

IP:

Incerc sa iti raspund.
1. Nisip cuart granulatie 2-4 mm. Nu colorat. Culoare naturala.
2. Plantele se aleg in functie de lumina pe care le-o poti oferii. Sunt cateva plante nepretentioase, elodea, anubias, ceratophyllum. Cauta plante easy
3. Si 4. La 12 litri nu poti tine prea multi. Max 5 guppy adulti. 3 masculi, 2 femele.
5. Hrana de calitate, curatenie, filteare buna. Conditiile generale.
6. Guppy si neonii se tin impreuna dar nu ai spatiu. La volumul tau 2-3 exemplare din fiecare. Trebuie sa te gandesti ca guppy se inmultesc repede , in max 40 zile o sa ai pui......
[Email]
ferdy
Junior member

IP:

geani wrote:Incerc sa iti raspund.
1. Nisip cuart granulatie 2-4 mm. Nu colorat. Culoare naturala.
2. Plantele se aleg in functie de lumina pe care le-o poti oferii. Sunt cateva plante nepretentioase, elodea, anubias, ceratophyllum. Cauta plante easy
3. Si 4. La 12 litri nu poti tine prea multi. Max 5 guppy adulti. 3 masculi, 2 femele.
5. Hrana de calitate, curatenie, filteare buna. Conditiile generale.
6. Guppy si neonii se tin impreuna dar nu ai spatiu. La volumul tau 2-3 exemplare din fiecare. Trebuie sa te gandesti ca guppy se inmultesc repede , in max 40 zile o sa ai pui......

Am inteles, cum ii deosebesc masculi/femele? Sa nu ma duc si sa ii cumpar asa dupa ochii mei.. Si daca as tine mai multi? De ex 7-8, vor fi stresati nu se vor mai reproduce sau ?
geani
Membru de baza

IP:

Masculii sunt cei cu coada mare, frumoasa, cei colorati. Femelele sunt mai mari si putin mai urate.
[Thumb - Fantail Guppy pair.jpeg]

[Email]
severum777
Senior member
[Avatar]

IP:

Guppy se înmultesc exagerat , si risti o invazie în 12 litri , eu zic sa- l plantezi si sa- ti iei un betta , cu ceva substrat fin alb un filtru micut intern , este ceva la 30 de lei ( aproximativ ) si se gasesc usor si sunt Ok pentru 12 litri si un incalzitor de 25 w e suficient + ceva plante usor de intretinut , pe langa betta ar merge ceva melci micuti

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: