[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Filtru JBL  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Alcatraz
Junior member

IP:

Salutare, am si eu un filtru JBL 1500e. Dupa ce am curatat filtru si montat la loc , a inceput sa-mi bage bule in acvariu (aer) cred ca trage aer pe undeva. Acum plec sa cumpar perie de curatat furtunele (JBL cleany cred), intrebarea mea este cu ce ung si eu garniturile ? glicerina boraxata sau vaselina siliconica?

Acvariu 640l- Ciclide Africane
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Se unge cu glicerina simpla nu boraxata sau cu vaselina.
[ICQ]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Ambele sunt bune.

- Glicerina simpla (de la farmacie)... sa NU fie boraxata!
- Vaselina siliconica... unele firme (Eheim, de exemplu) dau si cate un pliculet de vaselina din aceea, in cutia filtrelor.

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
stefanp
Moderator

IP:

La cat timp dupa montare baga aer?
Ca poate are inca aer in el...l-ai zgaltait un pic?

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Alcatraz
Junior member

IP:

Va multumesc pentru raspunsuri Filtru a inceput sa scoata bule de aer imediat dupa ce l-am curatat si montat, timp de 7-8 ore tot a scos bule de aer la interval de 30-40 sec.Am rezolvat cu vaselina siliconica, am uns toate garniturile, am curatat bine furtunele, merge ca uns )

Acvariu 640l- Ciclide Africane

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: