Salutare,
De cateva saptamani mi-am luat un acvariu de 25 de litri diversa si de atunci am avut numai probleme. Mi s-a ars becul la capac de 2 ori, odata au sarit si sigurantele din casa. Am improvizat pana la urma 2 leduri pe usb si merg bine, insa cu filtru intern tot am mari probleme.
Filtrul original: Claro 300 s-a stricat dupa cateva ore si l-am dus la garantie. Am cumparat (desi nu stiu de ce) alt filtru Claro 200 care s-a stricat si acesta dupa cateva zile, plus ca a trebuit sa improvizez sa il suspend de cabluri pentru ca se dezlipeau ventuzele minuscule si facea un zgomot infernal...
Filtrele astea m-au ajuns la disperare... se strica in cateva zile si sunt si galagioase (am acvariul in camera in care dorm). Ce filtru intern fiabil imi recomandati (maxim 150 RON) pentru un acvariu de 25 de litri? In acvariu am 1 melc pomacea, 2 neoni, 2 guppy si 2 zebre danio (toti pui).
Am vazut pe acest forum lucruri foarte bune despre HAGEN FLUVAL 1 PLUS dar scrie recomandat pana la 45 de litri... Este reglabil si la 25 de litri, si imi produce si oxigen in acvariu sa nu imi trebuiasca si pompa de aer?
Daca nu este bun, ce imi recomandati pentru 25 de litri, silentios ai fiabil?
Va multumesc
PS: Sunt din Bucuresti.