[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Filtru Intern performant acvariu 25 litri  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
creative
Junior member

IP:

Salutare,

De cateva saptamani mi-am luat un acvariu de 25 de litri diversa si de atunci am avut numai probleme. Mi s-a ars becul la capac de 2 ori, odata au sarit si sigurantele din casa. Am improvizat pana la urma 2 leduri pe usb si merg bine, insa cu filtru intern tot am mari probleme.

Filtrul original: Claro 300 s-a stricat dupa cateva ore si l-am dus la garantie. Am cumparat (desi nu stiu de ce) alt filtru Claro 200 care s-a stricat si acesta dupa cateva zile, plus ca a trebuit sa improvizez sa il suspend de cabluri pentru ca se dezlipeau ventuzele minuscule si facea un zgomot infernal...

Filtrele astea m-au ajuns la disperare... se strica in cateva zile si sunt si galagioase (am acvariul in camera in care dorm). Ce filtru intern fiabil imi recomandati (maxim 150 RON) pentru un acvariu de 25 de litri? In acvariu am 1 melc pomacea, 2 neoni, 2 guppy si 2 zebre danio (toti pui).

Am vazut pe acest forum lucruri foarte bune despre HAGEN FLUVAL 1 PLUS dar scrie recomandat pana la 45 de litri... Este reglabil si la 25 de litri, si imi produce si oxigen in acvariu sa nu imi trebuiasca si pompa de aer?

Daca nu este bun, ce imi recomandati pentru 25 de litri, silentios ai fiabil?

Va multumesc

PS: Sunt din Bucuresti.
paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

recomand
ceva de la jbl,fac lucruri destul de interesante si fiabile.dar poti
lua orice fluval,tetra si chiar ceva noname.din punctul meu de vedere ai
un ghinion fantastic.filtrul de care ai zis ca l.ai luat odata cu
acvariul diversa,mie abia acum dupa aproape 2 ani mi s.a dus,acum1
saptamana.iar neonul inca merge.butonul mai face figuri,insa nu il mai
folosesc.doar bag si scot din priza.recomand daugarea unor neoni(pesti) in
plus.nu se simt bine fiind putini,si stiu cum arata acel diversa,inca 4
neoni nu afecteaza.

This message was edited 1 time. Last update was at 28/09/2014 00:54:36

Sunt Mandru ca sunt SUMA DEFECTELOR MELE 1488
[Email] [Yahoo!]
cingo171179
Senior member
[Avatar]

IP:

1 merge fara probleme filtrul 45 la acvariul de 25
2 nu ai nevoie de pompa de aer, pe out-ul filtrului se monteaza un spray bar aproape de suprafata apei, paralel cu apa. jeturile spray barului vor produce o valurire usoara a apei, ajutand astel la oxigenarea apei
3 legat de pesti , parea mea, ai 2 variante: a ) 6 zebre, si scapi de restul ; b) 6 neoni si dai restul
4 legat de iluminat mai pune intrebari pe forum si poate colegi iti sugereaza cum poti modica capacul

uite si un filtru de putere mai mica

http://pet365.ro/products/Filtru-intern-Hydor-Pico.html

http://pet365.ro/products/Filtru-intern-Hailea-RP.html

pestisoru meu de aur
maryusdv8
Membru de baza

IP:

Intr-un acvariu de aceeasi capacitate ca al tau, am un Aquaball 130 (de la Eheim), caruia i-am scos un modul. Aquaball 60 ar fi ok pt tine.
Este foarte silentios.

Am mai folosit filtre de la Aquael. Sunt mai ieftine, dar un pic galagioase (le auzi daca le tii in acvariul din dormitor, altfel nu sunt deranjante).

Alte filtre interne nu am folosit.
creative
Junior member

IP:

Multumesc pentru sfaturi, momentan l-am mai zguduit putin si a inceput sa mearga dar nu te poti baza pe el daca e sa plec mai mult timp...

Cat despre filtrat, Diversa Claro, sunt jalnice si nici nu stau lipite de geam, trebuie sa le suspendezi sa nu se auda ca un frigider de pe timpuri...

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: