Salut! Sunt nou in domeniu si ca fiecare incepator am facut greseli specifice si probabil inca fac si doresc sa le depistez , daca bineinteles ma ajuta cineva. Pana acum nu am avut probleme majore , am incercat sa citesc cat pot de mult despre acvarii . Dar am o problema cu plantele a carei rezolvare nu prea o gasesc pe forumuri sau cel putin rezolvarea difera de la caz la caz. Din cauza ca nu reusesc sa identific planta care imi face probleme am sa uploadez poze . Pe unele din frunze apar puncte negre care cu timpul se inmultesc. Asta se intampla doar la o singura planta mai am alte 3 care sunt ok din toate punctele de vedere. Sa va dau cateva detalii despre acvariul meu:
-dimensiunea: 60x30x30
-capacitatea:60 l
-2 filtre unul de 600 l/h si unul de 320 l/h
temperatura: 26 grade
pompa aer
iluminare: neon 15w
substrat: pietris
populatie:6 xipho,4 sanitari, 5 guppy, 3 zebre, si inca 4 galbeni cu pete negreu care nu reusesc sa ii identific(cam multi stiu dar nu pot sa-i omor acum)
Acvariul are 5 saptamani , schimb apa 1 pe saptamana cam 30% si folosesc EasyBalance dupa specificatiile scrie pe ambalaj. Cand am plantat aceasta planta cu probleme am pus o pastila care mi-a dat-o cel de la care am cumparat-o , la radacina. Pe ambalaj imi amintesc ca scria PlantaStart .
|
|
|