[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Florapol 200 + JBL Manado  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
justblue
Junior member

IP:

Salut,
A folosit cineva florapol in combinatie cu manado? am combinat cam 100 g de Florapol cu 5kg de Manado si cand sa adaug apa am observat ca se face lapte in acvariu! Trebuie spalat Florapol-ul sau cum se foloseste?
Multumesc!
stefanp
Moderator

IP:

N-ai citit si hartiuta din cutia cu florapol nu?

Florapolul il amesteci cu o parte din manado si pui un prim strat. Peste acest strat pui altul de manado simplu (fara florapol) care sa aiba macar vreo 2,3 cm grosime...as zice 4,5 ca sa stai mai linistit.
Iar cand torni apa, baga o farfurie in acvariu, sau toarna apa in mana, ca sa nu deranjezi pietrisul.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
justblue
Junior member

IP:

stefanp wrote:N-ai citit si hartiuta din cutia cu florapol nu?

Florapolul il amesteci cu o parte din manado si pui un prim strat. Peste acest strat pui altul de manado simplu (fara florapol) care sa aiba macar vreo 2,3 cm grosime...as zice 4,5 ca sa stai mai linistit.
Iar cand torni apa, baga o farfurie in acvariu, sau toarna apa in mana, ca sa nu deranjezi pietrisul.

Ba da am citit, dar am avut prea putin Manado si se pare k nu s-a acoperit tot!
A mai ramas putin din laptele ala pe plantute, dar sper sa-si revine si acvariu a facut un biofilm cam grosut,ceea ce e normal la ciclare acvariului,nu?
stefanp
Moderator

IP:

Daca nu ai destul manado incat sa acoperi, mai cumpara.
Ti-a iesit acum fara sa faci nimic in el, gandeste-te cand vei vrea sa plantezi, replantezi, scoti plante ...

Biofilmul ar trebui sa se reduce in timp, insa deocamdata poti sa-l culegi cu servetele de bucatarie. Vezi sa valuresti si suprafata apei.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
justblue
Junior member

IP:

stefanp wrote:Daca nu ai destul manado incat sa acoperi, mai cumpara.
Ti-a iesit acum fara sa faci nimic in el, gandeste-te cand vei vrea sa plantezi, replantezi, scoti plante ...

Am renuntat la florapol. Am spalat bine manado si l-am pus la loc. Acum nu stiu ce sa fac cu plantutele, au praf dintr-ala pe ele. Am sa pun si o poza sa vezi, poate imi dai niste sfaturi!

Mersi mult!
justblue
Junior member

IP:

Am revenit cu imagini :
[Thumb - IMG_3871aa.jpg]

justblue
Junior member

IP:

inca una
[Thumb - IMG_3874aaa.jpg]

justblue
Junior member

IP:

si acvariu in ansamblu :
[Thumb - IMG_3875aaa.jpg]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: