[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
user nou! Salutare!!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Cosmin_TM
Junior member
[Avatar]

IP:

-Salut membrii forumului si ma bucur ca se observa activitate sporita.
-Numele meu este Cosmin Sfia(29ani).
-Dupa o pauza de vreo 3 ani de zile revin cu aceeasi ravna intr-ale acvaristicii, momentan adun informatii si deja am facut primii pasi spre un nou setup.
Forumul este foarte complex asa ca am de citit cam mult pana sa incep sa postez si eu. O sa am ceva postari la sectiunea CERERI si sper ca o sa se gaseasca solutii.
Atat momentan, inca o data va salut si va doresc numai bine.

This message was edited 1 time. Last update was at 11/02/2014 01:12:34

[Yahoo!]
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

Bine ai venit!
Iti recomand sa intrebi inainte sa faci o miscare. Eviti multe neplaceri.

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
flash gordon
Member
[Avatar]

IP:

Sall si Bine ai venit!.Poate ne spui la ce set-up te-ai gandit.Ca sa citez un coleg "O poza face cat o mie de cuvinte".Ape limpezi! si te asteptam cu intrebari .
[Yahoo!]
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

bine ai venit! Decat sa postezi mai multe intrebari la sectiunea Cereri, mai bine deschizi un jurnal al tau cu noul proiect unde sa fie adunate toate problemele tale. Asa vei fi mai usor de urmarit si sfatuit. Pana la urma acvariul tau este unul singur. Pe urma dupa ce ai dat drumul la acvariu si trece ceva timp si vei avea probleme mai poti pune intrebari in alte locuri. Eu zic ca asa e cel mai bine. Bafta!

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]
Cosmin_TM
Junior member
[Avatar]

IP:

Foarte bun sfatul , chiar am cateva idei pe care vreau sa le pun in practica(cred ca merita comentate), si momentan adun materiale sa incep constructia efectiv.
Multumesc si de primirile calde mai ales ca de fiecare data cand incep sa mai dau drumul la cate un acvariu parca ma simt iar ca la 10 ani.
Bafta tuturor si Doamne ajuta! ca exista un forum puternic in acvaristica, unit si "binedispus", transformat dupa parerea mea, intr-un manual de utilizare imens unde tot timpul mai este loc de cate un rand. Bine v-am gasit pe toti si sper sa dau drumul la un setup care sa ma faca sa stau cu ochii langa geam ore in sir

This message was edited 2 times. Last update was at 16/02/2014 00:32:21

[Yahoo!]
claudiu.marin
Membru de baza
[Avatar]
IP:

Salutare. Bine ai venit!
simpfzoli
Membru de baza

IP:

salutare si bine ai venit. intradevar este aici o comunitate de acvaristi care te vor ajuta cind ai nevoie.
[WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: