Salutare , ma numesc Szilard , sunt din Cluj-Napoca , am 17 ani , m-am apucat serios de acvaristica acum un an cand am vazut niste acvarii cu ciclide africane si am inceput sa ma interesez .

In momentul de fata detin 3 acvarii .... doi mai mici : unul cu carasi aurii si unul cu puii de la ciclide

... si mai am unul mare de aprox. 160l unde am ciclide africane .M-am apucat cu un acvariu mic de aprox, 30l si pentru ca eram nerabdator sa incep cu ciclidele , am cumparat 8 pui elongatusi

Apoi pe zii ce trecea eram si mai nerabdator pentru un acvariu mare cu ciclide .. Mi-am convins cu greu parintii sa imi fac un acvariu mare ... si intr-un final am facut la comanda un acvariu de 160l , 80X40X50 ( cand l-a vazut tata si-a pus mainile in cap

) ). Am inceput sa ma interesez de unde as putea cumpara ciclidele , noroc ca am gasit cativa experti in ciclide prin Cluj ( nu dau nume se stiu ei ) !!! Am cumparat o familie 1M+3F acei msuli superbi momentan masculu are 15+ . Ma gandeam ca nu arata prea bine doar cu 4 pesti acvariul ... si am mai cumparat cativa : caereleusi , auratus , maingano , interruptus , estherae , si inca 2 la care mereu le uit numele

ca pui am : acei msuli , firefish , demasoni si un maingano micut