[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Cata803  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Cata803
Junior member

IP:

Ma numesc Linguraru Catalin,sunt din Lugoj. Am 16 ani,deci nu prea m-a pasionat domeniu de acvariu doar imi placea foarte mult sa il vad pe tatamiu cum umbla pe la pesti. Nu prea a mai avut timp sa curete acvariu si toate cele,nici nu a gasit pe cineva care sa aibe grija deci nu il mai avem :'(. Dar acum vreau sa il vand.
rodoselada
Senior member
[Avatar]

IP:

asta e un lucru trist, eu zic ca asa cum ai reusit sa ne descoperi pe noi aici tot asa noi iti vom calauzi pasi sa il intretii, decat jocuri online pe internet mai bine putina responsabilitate care iti va fi benefica mai tarziu (e doar un sfat)
pooops
Member
[Avatar]

IP:

Pacat.... ca vrei sa il vinzi. Un acvariu este ceva mult mai complex decat cel mai tare joc video, si asta iti zice un WOW ADDICT.
Pentru un acvariu esti ca un zeu, ai drept de viata si de moarte, la propriu, pentru tot ceea ce este inauntru, si nu ma refer doar la pesti si plante.
Hai incearca sa il preiei tu, noi o sa te ajutam. Cred ca tatal tau ar fi incantat sa te vada facand asta.

Daca totul e minunat inseamna ca esti deja mort!
[Email] [MSN]
flash gordon
Member
[Avatar]

IP:

Sall.Eu zic sa te mai gandesti si sa nu renunti.Asa cum au spus si colegi mai sus nu da cu piciorul unui domeniu asa de vast si plin de satisfactii.Eu unul am avut pesti cand eram mic dar la standardele de atunci (1985)(adica rudimentare zic eu ) .Desi sunt o persoana ocupata totusi imi fac timp sa ma ocup de cele doua acvarii ale mele(unul de apa dulce 20 galloane s-au echivalentul a 80 L si unul marin de fapt un nano).Sper ca te-am convins sa nu vinzi acvariul si sper ca te vei apuca sa citesti Coltul incepatorului.Succes!
[Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: