[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutare !  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Ker0Sen
Junior member

IP:

Va salut oameni buni ! Ma numesc Ciprian am 27 de ani si sunt din Iasi. Am dorinta de a ajunge la un acvariu de vis indiferent de marime, cam de la varsta de 10 ani cand ma duceam la prins peste cu batul pe balta si pesti carei prindeam ii aduceam acasa si bagam intr-un borcan cu apa si tineam cam in jur de 1 sap ca dupa aia mureau . Recent cam de 2 sapt am cumparat un acvariu de 60l. Binenteles ca orice inceapator nu m-am documentat deloc am avut cateva probleme le-am rezolvat prin ajutorul unor prieteni acvaristi. Si m-am decis intr-o zi ca prea dau telefoane in stanga si in dreapta si am zis sa ma documentez singur si asa am dat de voi ). Sper sa am suportul vostru in problemele ce le voi intampina in viitor. Sanatate !!
stefanp
Moderator

IP:

Bine ai venit !
Te asteptam la incepatori cand ai probleme

Poate ne arati si niste poze cu acvariul.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut

Bine ai venit Ciprian, iti stam la dispozitie

fostul user ozy
[WWW]