[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Cumpar acvariu + capac cu minim 1 neon  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
zvarr
Membru de baza

IP:

Cumpar acvariu de minim 70l(2-3l in minus nu ucid) , nu ma intereseaza sa fie de firma/sa nu fie de firma, ma intereseaza sa nu fie zgariat vizibil si nici sa nu aiba vreo problema cu lipiturile daca este home made.
Capacul nu ma intereseaza atat de tare, doar sa aiba neon sau posibilitatea de a pune unul macar!
Accesorii optionale, daca doriti sa dati un pachet complex discutam, dar in principal sunt interesat de sticla+capac!
Ma pot deplasa oriunde in Bucuresti sa il iau, discutam telefonic despre detalii la nr 0727110530, dati un apel si revin eu daca nu puteti suna din diverse motive.
Daca aveti si ceva substrat cu granulatie mica 0.4mm-1mm e bine.
Astept mesajele voastre!
Cristi25
Member
[Avatar]

IP:

Am trimis pm.

O zi buna.

This message was edited 3 times. Last update was at 22/10/2012 13:16:00

<-//-> Jurnal Discus 240 litri <-//->
<-//-> Jurnal Nano Shrimp Paradise <-//->
zvarr
Membru de baza

IP:

Dupa cum am scris n-am pretentii sa fie sau nu de firma, daca vrei lasa si un pret langa sau trimite-mi pm cu toata oferta ta, producator filtre si etc si vorbim. Nu ma coafeaza in mod exceptional dar daca am o oferta detaliata de la mai multi useri pot veni cu un raspuns final in cateva zile!
florin27
Member

IP:

salut,

iti pot face eu acest acvariu, exact cum il doresti. pentru capac, din sticla cu autocolant. asa am mai facut.

te rog sa ma suni daca te intereseaza. 0723233317

"Birocratia sufoca miracolul vietii. Proliferarea cotropitoare a birocraþiei e un efect al luarii totdeauna in serios a lucrurilor importante si niciodata a celor cu adevarat importante." (Alexandru Paleologu - DESPRE LUCRURILE CU ADEV|RAT IMPORTANTE)
[Email] [WWW] [Yahoo!]
adixxx
Unripe member

IP:

Buna! Te mai intereseaza acvariul de cumparat?
Am unul de 65 l, gol, stare foarte buna, capac negru cu 1 neon, zone speciale de hranire si aerisire, termometru, filtru EVO submersibil; cadou :radacina decor, 10 kg substrat rosu, pompa curatat pietris /200 lei
[Thumb - P9038204.JPG]

[Thumb - P9038219.JPG]

Forum Index » Cumparari
Go to: