[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Compatibilitate Neoni-Gourami.  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
flash gordon
Member
[Avatar]

IP:

Salut!Ma intereseaza daca exista comptabilitate intre Neoni si Gourami.Merci
[Yahoo!]
BGD46
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Ambele specii sunt pasnice. Am avut Gurami cu RCS si nu am avut probleme. Dar, spre surprinderea mea, un mascul de Colisa a prins gustul puilor de RCS si mi-a decimat un pic gasca de creveti tineri. Acum am si neoni combinati cu masculul de Colisa si cu niste ciclide americane de talie mica si nu am probleme. Daca vrei combinatia asta, cred ca e mai bine sa ai in acvariu neonii si dupa aia sa bagi guramii ca sa nu ai surprize.
flash gordon
Member
[Avatar]

IP:

BGD46 wrote:Ambele specii sunt pasnice. Am avut Gurami cu RCS si nu am avut probleme. Dar, spre surprinderea mea, un mascul de Colisa a prins gustul puilor de RCS si mi-a decimat un pic gasca de creveti tineri. Acum am si neoni combinati cu masculul de Colisa si cu niste ciclide americane de talie mica si nu am probleme. Daca vrei combinatia asta, cred ca e mai bine sa ai in acvariu neonii si dupa aia sa bagi guramii ca sa nu ai surprize.

Merci de raspuns.Eu am Neoni in acvariu acum si ma gandeam la o combinatie de 2 femele si un mascul de Red Gourami.
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: